Držite fige da TIJANA NE POBEDI NA EVROVIZIJI jer u slučaju da se to desi - SVIMA NAM SE TEŠKO PIŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen

bolje bi joj bilo da večeras omane

Držite fige da TIJANA NE POBEDI NA EVROVIZIJI jer u slučaju da se to desi - SVIMA NAM SE TEŠKO PIŠE! (FOTO)

Naša predstavnica na Eurosongu u Ukrajini Tijana Bogićević učestvuje večeras u drugom polufinalu Evrovizije, u kojem će izvesti pesmu "In Too Deep"
Objavljeno: 11:25h

Preksinoć je održano prvo polufinalno veče ovogodišnjeg Eurosonga, a u veliko finale takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ ušle su: Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugalija, Poljska, Jermenija, Australija, Kipar i Belgija. Slovenija i Crna Gora ostale su bez finala, a kakva će sudbina zadesiti našu predstavnicu saznaćemo večeras.

Marija Šerifović, jedina predstavnica koja je donela Srbiji pobedu na ovom takmičenju i koja je verni gledalac ovog muzičkog spektakla, celo veče sumirala je konstatacijom da Jelenu Karleušu treba poslati naredne godine na Eurosong ukoliko želimo ponovnu pobedu.

foto: Printscreen/ Twitter

Podsetimo, pre tačno deset godina Srbija je debitovala kao samostalna država na 52. takmičenju "Pesma Evrovizije" sa numerom "Molitva" kada je Marija, uz pratnju sastava "Beauty Queens", nastupila pod rednim brojem 17 finalne večeri.

foto: Dragana Udovičić

Njen nastup ostavio je snažan utisak na sve prisutne u Hartval areni, kao i na milionski televizijski auditorijum koji je, iako nije razumeo reči pesme na srpskom jeziku veoma dobro razumeo snagu i emociju koju su devojke poslale svojim moćnim glasovima.

Međutim, pevač Milan Stanković je sinoć na Twitteru izneo kontroverznu konstataciju u kojoj je implicitno potkačio Šerifovićevu, njenu pobedu pripisavši samo političkim prilikama!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.