Internet bruji o Slavku Kaleziću ISPLIVALE stare fotke! Zabavljao se sa našom SUPER ZVEZDOM, ali to nije najveći SKANDAL!
Foto: gif

jel moguće?

Internet bruji o Slavku Kaleziću ISPLIVALE stare fotke! Zabavljao se sa našom SUPER ZVEZDOM, ali to nije najveći SKANDAL!

Slavko Kalezić, predstavnik Crne Gore na Evroviziji, koji je pevao pesmu "Space", sinoć je šokirao sve svojim kontroverznim scenskim nastupom
Objavljeno:

Crnogorski predstavnik Slavko Kalezić nije se plasirao u veliko finale, ali je na publiku ostavio možda i najveći utisak.

Crnogorski pevač poznat je od ranije po odličnim imitacijama, pa smo imali priliku da vidimo i njegovu interpretaciju pesme "Pozitivna" koju izvodi Nataša Bekvalac, ali i parodiju na pesmu "Insomnija", Jelene Karleuše.

foto: Printscreen

Međutim, malo ko zna da je Slavko pre nekoliko godina bio u vezi sa Marijom Šerifović!

Marija godinama svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a u njenoj autobiografiji progovorila je otvoreno o nekoliko veza koje je imala sa ženama, ali bez navođenja imena.

Jedini muškarac kojeg je Šerifovićeva predstavila javnosti bio je Slavko Kalezić. Veza pop pevačice i crnogorskog pevača i glumca, međutim, nije trajala dugo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.