KAKO JE OVO MOGUĆE??? Niko nije ni sanjao da će Anastasija ovako odreagovati na vest o svadbi Tea i Jelisavete! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

drugarica joj javila

KAKO JE OVO MOGUĆE??? Niko nije ni sanjao da će Anastasija ovako odreagovati na vest o svadbi Tea i Jelisavete! (FOTO)

Bivša devojka košarkaša Miloša Teodosića, Anastasija Ražanatović je od drugarice saznala da se njen bivši ženi, a ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao
Objavljeno:

Anastasiji Ražnatović je bilo sve jedno kad je saznala da se njen bivši dečko na leto ženi Jelisavetom Orašanin, ali je više bila uvređena što je prijatelji o tome obaveštavaju i pridaju značaj tome.

Kako "Kurir" saznaje, ćerku folk zvezde Cece Ražnatović o tome je obavestila drugarica tako što je slikala dnevne novine u kojima je bila informacija o Teovoj svadbi i fotografiju prosledila Anastasiji.

foto: Printscreen / Instagram / Anastasija Ražnatović

- U tom trenutku Anastasija je bila u provodu sa Veljkom i društvom i rekao bih da joj ta poruka nije pokvarila raspoloženje. Nimalo je nije pogodilo to što je njen bivši dečko odlučio da stane na ludi kamen - rekao je izvor i dodao:

- Više se iznenadila što joj je tu vest javila bliska prijateljica. Ona je tu poruku prvo iskulirala, a kasnije joj je konkretno odgovorila: "Ne razumem zašto mi šalješ takve stvari, šta ja imam s tim? Neka mu je sa srećom" - priča izvor.

Međutim, nije se na tome završilo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.