KOJA JE BOLJA? SUDAR TITANA U MONAKU: Bivša i sadašnja devojka SRPSKOG MILIONERA udaraju KONTRU vrelim IZDANJIMA
Foto: Printskrin: Instagram/ tackasta_mara, Instagram/svett_lana248

DA LI JE REALNO OVO?

KOJA JE BOLJA? SUDAR TITANA U MONAKU: Bivša i sadašnja devojka SRPSKOG MILIONERA udaraju KONTRU vrelim IZDANJIMA

Obe su pokazale najbolju verziju sebe

Objavljeno:

Biznismen Branko Babić i njegova nova izabranica, influenserka Ivana Slipčević poznatija kao Tačkasta Mara se trenutno nalaze u Monaku. To ne bi bilo ništa čudno da tamo nije njega velika ljubav, a i bivša verenica Svetlana Dimitrić.

Inače, Ceca je bivša manekenka i bivša supruga Duška Šarića.

Ono što je zanimljivo je da mreže bruje o "sudaru titana", kao i da jedva čekaju njihove reakcije kada se sretnu.

Instagram bruji od objava ove dve zanosne dame. Tačkasta Mara se u krem haljini slikala na istom mestu na kom je pozirala i biznismenova bivša verenica Svetlana Dimitrić Šarić u crnoj haljini.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/tackasta_mara

Obe su jako zgodne i lepe žene, te verujemo da će vam biti teško da odlučite koja je bolja mačka od njih dve!

Ivana se odlučila za mini haljinu u krem nijansi, dok je Ceca nosila dugačku crnu haljinu. I jedna i druga imaju duge noge, bujne silikone i lepo lice.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/svett_lana248

Izgleda da Branko voli manekenski tip devojaka.

Podsetimo, Ceca je na Instagramu okačila svoju fotografiju iz Monaka uz opis "Krijem lokaciju od sad". Verujemo da nije najsrećnija što su samo par dana nakon njenog dolaska u ovu lepu zemlju, došli i Branko i Mara.

- Ceca je sa prijateljicama na putovanju u Monaku. To je jedna od njenih omiljenih destinacija. Konkretno na prvom mestu joj je ST Bart gde je Branko nedavno vodio Maru, a trebao je da ide sa Cecom, a sada kada je video gde se nalazi, odmah je došao. Ne verujem da je slučajno. Ceca zna kako on razmišlja, zato je i stavila taj status - kaže izvor za Kurir i dodaje:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/svett_lana248

- Taj njihov odnos je bio baš turbulentan i nije imao budućnost. Biznismen je na sve načine pokušavao da zadrži bivšu suprugu Šarića, čak je u njegovoj kući u Ratkovu na jednom zidu naslikao njen lik, ali mu ni to nije pomoglo. Pre nego što je Maru uselio u svoj dom, on je prekrečio taj deo kuće da ne bi bilo problema sa novom izabranicom. Mi bliski prijatelji znali smo da od tog braka nema ništa. Tokom četiri godine tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali. Vidimo da mu lepo ide sa Marom, bar ono što se vidi na mrežama - završava izvor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:21

Snežana Babić Sneki pokazala dekolte

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.