ONA JE MAJKA POZNATOG SRBINA: Velika LJUBAV bio joj je OVAJ GLUMAC, njegovo PREZIME JE NOSILA i posle RASTANKA
Foto: prentscreen/youtube/Nina Martinović Armbruster

DA LI STE ZNALI?

ONA JE MAJKA POZNATOG SRBINA: Velika LJUBAV bio joj je OVAJ GLUMAC, njegovo PREZIME JE NOSILA i posle RASTANKA

Poznata balerina majka je našeg poznatog repera

Objavljeno: 21:33h

Mnogima je dobro poznato da je majka muzičara Relje Popovića bila čuvena balerina i solistkinja Narodnog pozorišta Zoja Begoli.

Zoja je rođena 19. janura 1949. godine u Beogradu, pohađala je baletsku školu, a potom se usavršavala kao baletski igrač.

Pored toga bavila se i pedagoškim radom, pa je tako predavala na Akademiji umetnosti na odseku balet, ali i na glumačkom odseku, piše Vikipedija.

Zoja Begoli majka je repera Relje Popovića
Zoja Begoli majka je repera Relje Popovićafoto: prentscreen/youtube/Nina Martinović Armbruster

Zoja je bila dugi niz godina u braku sa čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime.

„Tokom ovih poslednjih godina ne govorim više o ljubavi, jer je postojala jedna istinska ljubav i, kao njen rezultat, i jedan brak. Bili smo sedamnaest godina zajedno. Ona je zadržala moje prezime. Ali, kada dođe kraj, onda je kraj, na žalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom s vremena na vreme. Najčešće smo se čuli tokom rata. Ali, pošto smo shvatili da smo oboje dobro, i ja i ona, razgovarali smo sve ređe i ređe. Sretan sam zbog te ljubavi, sretan sam što sam imao tu ženu. Zahvalio sam joj se što mi je pružila tu divnu ljubav, taj brak, to prijateljstvo, i taj komad divnog života“, rekao je Faruk, prenosi Danas.

Nakon toga ušla je u brak sa Srđanom Popovićem. Popović je preminuo kada je njegov i Zojin sin Relja imao samo dve godine.

Zoja je preminula 2. januara 2017. godine.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.