"NE MOŽEŠ SA SVIMA DA DELIŠ INTIMU" U jeku RAZVODA Harisa i Meline rešila da PROGOVORI, NIKO ZA OVO NIJE ZNAO
Foto: Damir Dervišagić

šta je ovo?

"NE MOŽEŠ SA SVIMA DA DELIŠ INTIMU" U jeku RAZVODA Harisa i Meline rešila da PROGOVORI, NIKO ZA OVO NIJE ZNAO

Progovorila o razvodu, ali i o ovome

Objavljeno:

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je jedna od najaktuelnijih tema na estradi, a sada je njihov krah braka prokomentarisala i Anđelka Prpić.

Glumica je gostovala u jednoj emisiji gde je voditeljka pitala šta ona misli kako se trenutno oseća Melina, budući da prolazi kroz istu situaciju kroz koju je i ona prošla, misleći na razvod i razne priče.

"Ja samo mogu da kažem kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovo udala, ako uopšte to mogu da stavljam u isti koš, iako su potpuno različite stvari, iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda. Sve to što se dešavalo nije uspelo da mi uđe u kuću i da me poremeti. Ja sam se konkretno u tom periodu okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i porodice i ništa okolo me nije zanimalo", objasnila je glumica.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje i to je poenta, ne možeš sa svima da deliš intimu i problematiku stvari, nema potrebe", zaključila je glumica za "Radio S1".

Anđelka Prpić razvela se od bivšeg supruga Daria Prpića 2021. godine, da bi se potom udala za njegovog nekad najboljeg prijatelja Marka Žugića, sa kojim je prošle godine dobila ćerku Čarnu.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

(Espreso/Radio S/Alo/Amina Jusović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.