POSLE IZJAVE VODITELJKE PINKA UZMITE ČAŠU VODE I KOCKU ŠEĆERA: Jovana Jeremić ostavila Srbe u BUNILU, ŠTA JE OVO?
Foto: RTV Pink printscreen

da se naježiš

POSLE IZJAVE VODITELJKE PINKA UZMITE ČAŠU VODE I KOCKU ŠEĆERA: Jovana Jeremić ostavila Srbe u BUNILU, ŠTA JE OVO?

Imala je raznih saplitanja, a ovo će vas šokirati

Objavljeno:

VoditeljkaJovana Jeremić u više navrata je isticala da je na svom putu do cilja imala razna saplitanja, ali da nije poklekla, zbog čega je i uspela.

Ona je zbog njene popularnosti u pomenutom programu sebe prozvala "kraljicom šera" a sada je otkrila kako je taj njen put izgledao.

- Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, "zvezde noći" koje su dobijale mesto u jutarnjim programima... Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi... Sveštenik mi je rekao: "Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa". U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program - kaže Jovana.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo - šokirala je voditeljka.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

(Espreso/Informer/D.S./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.