NEKADA JE VODIO CITY, A ONDA SE GODINAMA O NJEMU NIŠTA NIJE ZNALO: Danas je DRUGI ČOVEK, a evo čime se sada bavi
Tomislav Milić, Foto: prentscreen/youtube/ vladimir stanojevic

nekad i sad

NEKADA JE VODIO CITY, A ONDA SE GODINAMA O NJEMU NIŠTA NIJE ZNALO: Danas je DRUGI ČOVEK, a evo čime se sada bavi

Istakao je da je "City" bio deo njegovog odrastanja i sazrevanja

Objavljeno:

Emisija "City" iznedrila je veliki broj danas poznatih TV lica, dok su se mnogi povukli i više nisu u svetu voditeljstva.

Kroz emisiju „City“ je tokom godina prošlo nekoliko TV lica, a jedan od njih je bio i Tomislav Milić, koji se pred kamerama pojavio nakon što su se članovi prvobitne postavke povukli.

Naime, nakon Boška Jakovljevića i Stanka Škugora, voditelj emisije koja uvažava epitet kultne postao je mladić kog danas nema na malim ekranima, budući da se posvetio potpuno drugačijim stvarima. Ipak, sam pomen ove emisije budi mu lepa sećanja.

- Vodio sam "City" od 2008. do 2013. godine. Nakon pet godina sam prestao da radim taj posao jer sam ga prerastao i poželeo sam da se bavim nečim ozbiljnijim. Inače, po struci sam lingvista, tako da se nikad generalno nisam uklapao u ceo taj estradni milje. Moja interesovanja su oduvek bila vezana za kulturu, bioskop, pozorište, galerije, izložbe i strani šou-biznis, klabing, festivale... Ipak, ponosan sam na brojna svetska imena sa kojima sam radio, među kojima su 50 Cent, članice sastava Pussycat Dolls, Boy George, kao i brojni dobitnici Oskara, Gremija i drugih prestižnih nagrada. Kad sam upoznao sve te svetske face iznenadio sam se koliko su prizmeni svi do jednog. Upravo zbog njih sam i shvatio da pravi glamur u Srbiji ne postoji, da je on negde tamo na Zapadu – rekao je ranijeTomislav za „Puls“.

- "City" je bio deo mog odrastanja i sazrevanja, ali prevazilaženja ega. Kada radiš na televiziji konstantno si izložen kritikama, pa tako često čuješ komentare da nisi lep, da si dosadan ili da neko radi taj posao bolje od tebe. Ipak, kroz sve to naučiš da se izboriš sa tim i pre svega sa samim sobom, i negde na kraju shvatiš da si tu gde jesi jer ipak radiš svoj posao dobro - dodao je Milić, uz isticanje da je u kontaktu sa nekadašnjim kolegama, kao i da se uvek obraduje kada ih sretne.

- Trenutno sam u IT sektoru, a pre toga sam imao izlete u marketing i digitalni marketing – zaključio je Tomislav.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.