OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE ZVEZDE GRANDA: MUJO HODŽIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO VEŠANJEM
Mujo Hodžić, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

TRagedija

OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE ZVEZDE GRANDA: MUJO HODŽIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO VEŠANJEM

Mujo je u poslednje vreme imao psihičkih problema

Objavljeno: 15:21h

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Mujo Hodžić preminuo je juče u 26. godini života, a kako prenose domaći mediji pevač se obesio.

Naime, izvor blizak Grand portalu otkrio je da je pevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u poslednje vreme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

- Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega - rekao je blizak Grand portalu.

Ova vest šokirala je kako pevačevu porodicu, tako i brojne prijatelje i kolege koje se potresnim rečima opraštaju od njega.

Kolege se opraštaju od  Muja Hodžića
Kolege se opraštaju od Muja Hodžićafoto: Facebook printscreen/ Edo Malic

- Alahovom voljom, brat Mujo se danas, poslednji dan svetog meseca Ramazana, preselio na večni svet. Molim ALaha da mu se smiluje, oprosti jegove grehe i podali lep dženet, a porodici sabor u ovim teškim trenucima - napisao je pevačev prijatelj Edo Malić na svom Fesjbuk profilu.

-Mujo brate pa šta to uradi sebi coveče, znamo se godinama, zajedno smo hodali, furali, uvek si bio odličan momak i odličan pevač. Žao mi je što si nas napustio prijatelju moj uvek ću te pamtiti- napisao je Mujov prijatelj Meho koji ne može da dođe sebi nakon vesti da je pevač sebi oduzeo život.

 Mujo Hodžić izvršio samoubistvo
Mujo Hodžić izvršio samoubistvofoto: Facebook/Meho Halilevic

- Ne mogu da verujem. Allahu mili otvori mu dženetska vrata. Čuo sam da se Mujo obesio, žalosno je sve ovo– napisao je jedan od Hodžićevih prijatelja.

Podsećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija.

Nakon što je otpevao obe pesme takmičar je nastup ipak završio bez glasova.

–Šteta što niste videli kako je izgledao dok je pevao. Baš je bio nasmejan- prokomentarisao je tada Saša Popović.

Iako tada nije uspeo da prođe u drugi krug, bilo je očigledno da je Saša Popović prepoznao njegov talenat i harizmu kada mu je poručio da se prijavi u takmičenje sledeće sezone.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/GrandOnline/J.Jović. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.