"UH, ŠTO JE BIO NEZGODAN" Pre godinu i po SAZNALA da brak Meline i Harisa PUCA pa ga POZVALA: Ima još i ŠOK DOKAZE
Komentarisala razvode poznatih, Foto: Dragana Udovičić, Antonio Ahel/ATAImages

EKSKLUZIVNO

"UH, ŠTO JE BIO NEZGODAN" Pre godinu i po SAZNALA da brak Meline i Harisa PUCA pa ga POZVALA: Ima još i ŠOK DOKAZE

Novinarka je komentarisala najveće razvode na estradi, a jedan ju je posebno šokirao

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Vest da se Dragana razvodi od Tonija, kao i Haris od Meline iznenadila je domaću javnost, a danima su baš ovi razvodi glavna tema medija u Srbiji. Nažalost, oni nisu jedini koji su iznenadili javnost odlukom da stave tačku na brak, već je spisak mnogo duži.

Voditeljka emisije "Pusti brigu" i dugogodišnja novinarka Kurira Ljiljana Stanišić, godinama važi za ekskluzivca, a kako smo i doznali, Ljilja je prva imala infomraciju da se Haris i Melina razvode.

Ona je sada za Espreso portal otkrila zanimljive informacije o razvodima koji su šokirali javnost, a verujemo da će i vas frapirati činjenica da je tu bilo dosta preljube.

Ljilja je otkrila šok informacije
Ljilja je otkrila šok informacijefoto: Privatna arhiva

Lazar i Danica Ristovski

Ovaj razvod mi je bio očekivan. Lazar je veliki gospodin i čovek koji želi da živi punim plućima. To se vidi po njemu, samo do nove partnerke nije mogao da uživa i iskoristi život kako je hteo. Deluje mi da kad baš zavoli on se ne krije, transparentno je to kod njega. Gospodin Ristovski je pravi primer šta većina tajno radi i nema hrabrosti da prelomi i to postane deo života.

Ovaj razvod joj je bio očekivan
Ovaj razvod joj je bio očekivanfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Sa druge strane, njegova bivša žena Dana je prava dama. S obzirom na to da je prelepai nasmejana posle razvoda, čini mi se da joj je Lazar postao dosadan i samo ga je prepustila dalje da uživa, jer verujem da je i njoj to zabavno.

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić

Eh, ovaj brak mi je posebno interesantan. Oni su bili među prvim supružnicima iz javnog sveta za koji sam imala dokaz o tome da u njihovoj zajednici ne cvetaju ruze. Mesecima sam radila na toj priči. Nijednog trenutka nisam želela da narušim njihov privatni odnos, iako sam imala određena potvrđena saznanja. Dok se on sam nije odao.

Imala dokaz o tome da u njihovoj zajednici ne cvetaju ruze
Imala dokaz o tome da u njihovoj zajednici ne cvetaju ruzefoto: Dragan Kadić

Jednom prilikom je na javnom mestu razmenjivao nežnosti sa producentkinjom, sa kojom je u tom trenutku radio na zajedničkom projektu. Neko duže vreme su bili u tajnoj vezi sto je ona potvrdila, ali nisu opstali. Njegova žena je dostojanstveno sve to iznela. Kubura je dobar primer da zbog ljubavnice muškarac neće ostaviti ženu. Naravno, ima onih koji hoće, ali retki su to slučajevi.

Novinarka je komentarisala najveće razvode na estradi
Novinarka je komentarisala najveće razvode na estradifoto: Privatna arhiva

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić

Krah ovog braka za mene kao novinara je iznenađenje. To baš nisam očekivala. Tek mi je frapantno to da muzička zvezda već ima rezervno rešenje posle zvaničnog razlaza. To nekako signalizira da je rešenja bilo i tokom zajednice. Ali, njih dvoje su se bez pompe razišli, to je nekako prošlo bez turbulencije. Kad se Bajaga razveo nijedan razvod više ne moze da me iznenadi. Želim da naglasim da novinarima koji pored poslovnog prate i privatni zivot javnih ličnosti nije lako o tome da izveštava.

Ovaj razvod ju je najviše iznenadio
Ovaj razvod ju je najviše iznenadiofoto: Marina Lopičić

Zadiranje u intimu je najteži deo posla i veoma nezahvalno. Sa jedne strane, to njihove poštovaoce najviše zanima kakav život oni vode, iako me kao predstavnika medija apsolutno ne zanima sta se dešava u njihovom emotivnom zivotu. Međutim, ko god da me sretne od građana, prvo pitanje je o tome ko je sa kim u vezi, ko je sa kim i zbog čega raskinuo, zbog čega se neko razveo. Nikada, ama baš nikad me niko pitao nije da li je neki pevač objavio novu pesmu, ili neka glumica dobila novu ulogu. Dakle, do potražnje je. Čitaoci žele da znaju kakav život mimo scene njihovi uzori, idoli vode.

Haris i Melina Džinović

Da oni imaju nameru da stave tačku na brak sam znala još pre godinu i po dana. Tada sam prvi put pozvala Harisa jer sam saznala da mu je brak sa Melinom na klimavim nogama. Uh, što je bio nezgodan tokom razgovara, da bi sad sve potvrdio i izneo u javnost mnogo više od traženog. Sve ono što je javno rekao nije ni deo onoga što imam kao saznanje, sa sve dokazima. Ali, polako. Ima vremena da se sve objavi.

Sve ono što je javno rekao nije ni deo onoga što ima kao saznanje
Sve ono što je javno rekao nije ni deo onoga što ima kao saznanjefoto: PRIVATNA ARHIVA, VLADIMIR ŠPORČIĆ

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Nekad pomislim da muškarce treba prevariti preventive radi. Ali to je posebna tema. Da se vratim na ovaj par. Ako sam sigurna da je neko od javnih ličnosti voleo i poštovao partnera to je Dragana Tonija. Ona je svoju ljubav nesebično pokazivala. U njenim intervjuima, pa i mimo toga se jasno videlo da bi sve dala za brak. Da je za nju to svetinja i da će sve da istrpi zarad očuvanja zajednice. Ako je ona potpisala papir za razvod, to znači da neke granice, ipak, postoje.

Dragana je svoju ljubav nesebično pokazivala
Dragana je svoju ljubav nesebično pokazivalafoto: Dragan Kadić

Dragana je prelepa zena, sa najnežnijim srcem, volela bih kada bi ona sebi dozvolila nekog da ponovo pusti u njen svet. Ona je svakako voljena zena, a ja joj želim da se ponovo zaljubi. Volela bih da to saznam pre svih jer bi to bila prava ekskluziva.

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Jedan od najvažnijih segmenata života jeste ljubav. Dajemo je, tražimo je, nađemo je, a onda se non-stop pitamo šta se krije u glavi i srcu našeg partnera. Da li nas on voli, a šta baš sada radi, šta određen gest znači... Ponekad nam je jednostavno potrebna potvrda da smo voljeni. Iako su javne ličnosti izlozene određenom medijskom pritisku i oni su samo ljudi.

Njihov razvod je protekao u tišini
Njihov razvod je protekao u tišinifoto: Damir Dervišagić

U njihova četiri zida oni su i goli i isflekani i ovakvi i onakvi. E, upravo to je ono sto mi zapravo ne znamo, šta se dešava iza zatvorenih vrata, ukoliko neko od njih dvoje ne progovori Ili ne proširi informacije dalje. Svetozar i Jelena su malo pričali, ali razvodom, ipak, sve rekli.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.