LEPU BRENU UŽIVO U EMISIJI PRIKLJUČILI NA APARATE! ŠOK NA SAMOM POČETKU: Palo PRIZNANJE na koje su SRBI čekali
Lepa Brena, Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

neočekivano

LEPU BRENU UŽIVO U EMISIJI PRIKLJUČILI NA APARATE! ŠOK NA SAMOM POČETKU: Palo PRIZNANJE na koje su SRBI čekali

Lepa Brena ispričala anegdotu vezanu za nadimak

Objavljeno:

Jugoslovenska diva, Lepa Brena, večeras je gošća u emisiji Ognjena Amidžića - Amidži Šou.

Na samom početku usledilo je iznenađenje, naime, za potrebe igre "Laž ili istina", pevačica i voditelj imali su na rukama zalepljene strujne provodnike, koji bi ih "pecnuli" kada ne bi znali tačan odgovor.

Amidžić je na samom početku upitao Brenu kako je dobila nadimak, a ona je priznala da je za sve "kriv" njen košarkaški trener:

Lepa Brena o svom nadimku
Lepa Brena o svom nadimkufoto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

- Brena je nadimak koji mi je dao trener košarke. Brena je bila lepotica, a ja sebe nikad nisma doživljala kao eskremno lepu devojku. Valjda je to problem vaspitanja, nikada vam roditelji ne preuveličavaju da li ste lepi - počela je pevačica, pa se nadovezala anegdotom:

- Sedeli smo u nekom društvu, tu se malo više pilo i odjednom je gospodin s kojim sam sedela počeo da me zove Leva Brena - ističe ona u emisiji Amidži Šou.

Podsetimo, pevačica je rođena u Tuzli kao Fahreta Jahić, nadimak Brena dobila u srednjoškolskim danima, a onda je voditelj Milovan Ilić Minimaks, kada se proslavila, dodao "Lepa" i tako je danas svi znamo.

- Fahreta je ime turskog porekla i znači nagrada ili pohvala. To sam slučajno saznala od jednog Turčina, dolazio je u Brčko i prodavao neke stvarčice, još pre dok je moglo tako da se prodaje. Mislim da to ime meni sasvim odgovara i ocrtava moju pravu ličnost - pričala je svojevremeno Brena i dodala:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam mnogo ponosna na sebe. Ne cenim i ne poštujem nikog u životu koliko poštujem sebe. Nastojim da nikoga ne potcenjujem, spremna sam svima da pomognem, bez obzira na to da li mi je neko odmogao, ali mnogo poštujem sebe.

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.