HARIS JE OVAKO NEKADA BRANIO MELINU! NIJE DAO RUŽNA REČ DA SE O NJOJ KAŽE: A danas o SKANDALIMA bruji SRBIJA
Haris i Melina Džinović, Foto: PRIVATNA ARHIVA, VLADIMIR ŠPORČIĆ

detalji

HARIS JE OVAKO NEKADA BRANIO MELINU! NIJE DAO RUŽNA REČ DA SE O NJOJ KAŽE: A danas o SKANDALIMA bruji SRBIJA

Danas zbog njihovih svađa reaguje policija, a ovako je Haris Džinović nekada branio suprugu

Objavljeno:

Haris Džinović i Melina Džinović šokirali su javnost odlukom o razvodu, a nakon što se rastao od modne kreatorke, pevač je izneo brojne detalje njihovog privatnog života.

Haris ne krije da se oseća izdano i da ga je Melina razočarala, a svojevremenu je u jednom od svojih intervjua govorio kako mu je ona najveća podrška, te mu čak pomaže i oko posla.

- Jašta je, kako mi nije najveća podrška. Ona je u mojim poslovima angažovanija od mene. Diže se ujutru, završava milion poslova vezanih upravo za ploču, za koncerte… Ima dosta papirologije, pa Jutjub, ima baš dosta posla, a sve to ona završava. Malo je Melina zapostavila i svoj posao, ali šta ćemo. Rekoh joj Izdrži, pa ćemo posle sedeti - rekao je tada Haris i istakao da on Melini uzvraća istom merom.

Danas zbog njihovih svađa reaguje policija, a ovako je Haris Džinović nekada branio suprugu
Danas zbog njihovih svađa reaguje policija, a ovako je Haris Džinović nekada branio suprugufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris je tada otkrio i da prijateljima i porodici lako prašta.

- Pa ja opraštam ljudima jer se ljudi bore da stvar dovedu do perfekcije, i ako uspeju da stvar dovedu do perfekcije, onda je to pun pogodak. Onda kažeš kapa dole! Sav se trud isplati - poručio je pevač tada i istakao da je ponosam što nema skandale.

- Nisam nikakav skandal majstor, nemam skandale, i neću da ih imam! Meni je dobro ovako kako živim. Sa ljudima sa estrade družim se spontano, ako se sretnemo - rekao je Haris i otkrio da mu smeta kada napadaju Melinu.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Smeta mi, napadaju je neprimereno! Tebi može da se ne sviđa njen rad ili model, ali da kažeš da ne valja, moraš reći šta je to što ne valja! Aj da vidimo šta je to kod tebe što ne valja! Ona nikad ne kaže ne valja. Uvek ima korektnu izjavu, zato mi i smeta kad je napadaju, pokušavam da je zaštitim - poručio je pevač tada.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

(Espreso/Blic/Nina Denda/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.