MINA KOSTIĆ OTVORILA DUŠU BIVŠIM LJUBAVIMA! EVO DA LI JE NAŠLA ONOG PRAVOG: "Nisam znala da se nosim sa..."
Mina Kostić, Foto: Damir Dervišagić

niste znali

MINA KOSTIĆ OTVORILA DUŠU BIVŠIM LJUBAVIMA! EVO DA LI JE NAŠLA ONOG PRAVOG: "Nisam znala da se nosim sa..."

Svi su bili tu sa jednom namerom

Objavljeno:

Mina Kostić nedavno je 19 godina mlađeg partnera prijavila za nasilje, nakon čega su uspeli da pronađu zajednički jezik, a sada je pevačica progovorila o pogrešnom odabiru muškarca.

Pevačica nikada nije krila da joj u ljubavi nisu uvek cvetale ruže, te da je bilo stresnih situacija i turbulentnih veza iz kojih je kako kaže izvukla dobre životne lekcije.

- To je sve bio moj izbor, e sad što ja nisam znala da se nosim sa tim, to je nešto drugo. On te gleda u oči i laže te, ali sam se pomirila sa tim. Svi oni su bili tu sa jednom namerom da ja naučim jednu lekciju, i samo sam se lepo zahvalila, i sad sam srećna i zahvalna svima njima i sve ih pozdravljam, hvala im na lekcijama… Sad trenutno nemam muškarca, niti me interesuje. Volela bih da se neko sličan meni pojavi, ali baš da je sličan meni u svakom smislu - rekla je pevačica.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

"Trpela sam i ćutala"

Podsetimo, Mina je 17. januara podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg partnera Nikole S., koji je 19 godina mlađi od nje, a mnogi pamte i burnu ljubav koju je imala s bivšim suprugom Igorom Kostićem.

Bonus video:

00:58

Mina Kostić se vesli uz pesme Vesne Zmijanac

(Espreso/Grand/K.Marković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.