PEVAČICA ZVEZDA GRANDA OBJAVILA SLIKE SA PRVE HEMOTERAPIJE: Otkrila kroz šta sve PROLAZI, baš BOLNO
Naida Bešlagić, Foto: Instagram printscreen/naidabeslagic_

SVE PODELIla JAVNO

PEVAČICA ZVEZDA GRANDA OBJAVILA SLIKE SA PRVE HEMOTERAPIJE: Otkrila kroz šta sve PROLAZI, baš BOLNO

Pevačica opisala svoju borbu

Objavljeno:

Pevačica Naida Bešlagić, koja se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2014. godine nedavno je progovorila o svojoj borbi sa karcinom jajnika.

Ona je putem mreža prvo objavila fotografiju bez kose i opisala detalje svoje bitke, te istakla da je najviše pomogla onima koji prolaze kroz isto.

Pevačica je sada na Instagramu prvi put objavila fotografije koje su nastale tokom njenog lečenja i pokazala kako je tada izgledala.

- Moja prva hemioterapija, zbunjenost i strah od nepoznatog. Na glavi mi je hladna kapa. To je uređaj koji sam nabavila preko svojih prijatelja iz Amerike, navodno sprečava opadanje kose. Meni na žalost nije pomoglo, ali čula sam i videla kod nekih žena na Tik-Toku da deluje - napisala je pevačica, pa objavila i drugu fotografiju:

- Fotografija je nastala sedamnaesti dan nakon moje prve hemoterapije. Te večeri sam izašla sa prijateljicama dok niko oko mene nije mogao ni da nasluti da imam kancer i da sam u procesu lečenja.

1 / 12 Foto: prentscreen/instagram/naidabeslagic_

- 18. dan nakon prve hemioterapije kosa je nenormalno počela da mi opada. Nakon dva dana plakanja donela sam tešku odluku u tom momentu za mene, a to je ošišati se, to jest obrijati glavu u potpunosti. Za svaku ženu koja prolazi sve ovo najteže je ostati bez kose - napisala je Naida, pa zaključila:

- Moja peta hemoterapija. U mojoj glavi misli "Još jedna i gotovo". Već pred peti ciklus krećiu da mi opadaju obrve i trepavice, ali ni to mi nije bio hvala Bogu danas za sve ima rešenje. Zahvalna sam jer sam i dalje dobro – zaključila je ona.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.