OVA FATALNA PLAVUŠA JE ŽENA SRĐANA PREDOJEVIĆA: Bavi se JAKO OZBILJNIM POSLOM, svi kažu da je PRAVA DAMA
Srđan Predojević, Foto: Zorana Jevtić

da li ste znali?

OVA FATALNA PLAVUŠA JE ŽENA SRĐANA PREDOJEVIĆA: Bavi se JAKO OZBILJNIM POSLOM, svi kažu da je PRAVA DAMA

Krune njihove ljubavi su deca, Sofija i Stefan, na koje su veoma ponosni

Objavljeno:

Voditelj Srđan Predojević godinama je jedno od omiljenih TV lica i uprkos činjenici da je veoma popularan izbegava da svoju privatnost iznosi u javnost.

On je već čitavu deceniju u braku sa lepom advokaticom Mirjanom, koja mu je od kako su se upoznali najveća podrška. Njih dvoje su ponosni roditelji dvoje dece, Sofije i Stefana.

Mirjana je od njega mlađa godinu dana, a njihova ljubavna priča je veoma zanimljiva. Srđan i Mira su izvesno vreme bili u romantičnoj vezi, a onda su 2014. godine odlučili da se venčaju i to ni manje ni više nego u Parizu. Bilo je to ostvarenje njihovog sna.

Kako izgleda i čime se bavi žena Srđana Predojevića?
Kako izgleda i čime se bavi žena Srđana Predojevića?foto: Zorana Jevtić

Srđan imao 43 godine, a ona 42, a voditelj je više puta u šali znao da kaže da su mnogi mislili da se neće ni oženiti budući da je već bio u godinama kada su njegovi vršnjaci imali porodice i veliku decu.

Ipak, on je, čini se, samo čekao onu pravu i na kraju su se srodne duše spojile u jednu, a Srđan svoju sreću nije krio. On je mišljenja da čovek ne treba da srlja u brak pošto poto, nego da treba da sačeka dok ne bude siguran da je našao osobu koja mu potpuno odgovara.

Ovo je supruga Srđana Predojevića
Ovo je supruga Srđana Predojevićafoto: Nemanja Nikolić

U kasnijim godinama je mnogo lakše proceniti šta je to što čovek želi.

Srđan i Mirjana su tokom svog zajedničkog života imali mnogo lepih trenutaka, ali i jedan traumatičan, kada su, izgubili bebu. Mirjana je već bila u poodmakloj trudnoći, pa je ovo bio veliki udarac za porodicu.

Mirjana Predojević je advokatica
Mirjana Predojević je advokaticafoto: Nemanja Nikolić

Ipak, i iz te tuge su upeli zajedno da izađu i prevaziđu bol, a ove godine će proslaviti i 10 godina braka. Njih dvoje su veoma privrženi porodici i trude se da svojoj deci budu uzori, da ih izvedu na pravi put i vaspitaju onako kako su i oni sami vaspitani.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Milica Ilić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.