VELIKO SLAVLJE U DOMU NAŠEG MLADOG GLUMCA: Čestitke stižu sa SVIH STRANA, a ovaj detalj o njemu SIGURNO NISTE ZNALI
Đorđe Mišina, Foto: Espreso

slavlje

VELIKO SLAVLJE U DOMU NAŠEG MLADOG GLUMCA: Čestitke stižu sa SVIH STRANA, a ovaj detalj o njemu SIGURNO NISTE ZNALI

Ovaj detalj o njemu niste znali.

Objavljeno: 17:45h

Đorđe Mišina je jedan od najpopularnijih mladih glumaca. Uskoro ćemo moći da ga gledamo i u trećoj sezoni serije "U klinču". U pomenutoj seriji Đorđe glumi Filipa Antonijevića. U istoj seriji Filip i Aljoša Kovač, koga glumi Mihajlo Veruović Vojaž.

U privatnom životu Đorđe Mišina nema problema na ljubavnom planu kao što je to slučaj u pomenutoj seriji. On je u vezi sa koleginicom Ninom Perišić.

– Ninu sam upoznao u pozorištu, tu sam se u nju zaljubio. A tek nakon nekih godinu dana smo se sreli na filmskom festivalu u Herceg Novom, u njenom rodnom gradu, gde su se prosto stvari prirodno desile. I čitavu noć smo proveli zajedno na obali slušajući Olivera Dragojevića i nekako pričali sve što se može reći o našim životima jedno drugome, to se nekako prirodno desilo, i od tada nas dvoje gazimo jako i putujemo po toj zajedničkoj stazi koju smo izgradili i trudimo se da upotpunimo jedno drugo, da dostignemo naše lične i zajedničke ciljeve - otkrio je Đorđe jednom prilikom za Espreso.

Đorđe je za naš portal tada otkrio i neke romantične trenutke u Nininoj i njegovoj vezi.

– Trudim se da budem romantičan. Smatram da kada voliš određenu osobu ili su zaljubljen, prosto lepi gestovi sami iz tebe izlaze. Imaš potrebu da učiniš da se ta osoba lepo oseća. Ljubav je čudna stvar i najjača je onda kada želiš nešto da uradiš za voljenu osobu, a da ne tražiš ništa za uzvrat. E, to je ljubav. Nina i ja volimo jedno drugom da pravimo male stvarčice. Da budem iskren, ona je to prva počela. Dobijao sam od nje razne poklone, poput malog svetionika koji je napravila, a koji i dan-danas čuvamo. Taj svetionik, to je simbol naše ljubavi, on nas podseća na svetionik u Herceg Novom gde smo se prvi put poljubili. I mislim da od tada naš svetionik u nama raste. Trudim se da je razumem. I stvari koje voli i koje je zanimaju na neki način pružim. Oduvek je bila skromna i nikada nismo imali kulturu skupih i materijalnih poklona, već su to uvek bile stvari koje nešto simbolizuju - ispričao je Đorđe jednom prilikom za naš portal.

Đorđe danas slavi rođendan i društvene mreže su zatrpane čestitkama našem glumcu. Među prvima, naravno, Mišini je čestitala upravo Nina. Međutim, mi vam ovog puta otkrivamo još jedan detalj o glucmu koji vam dosad nije bio poznat, a to je visina Đorđa. Visina Đorđa Mišine je 191 centimetar.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.