EKSKLUZIVNE PRIČE U EMISIJI "DIVAN SHOW"! Ljuba Aličić, Slavica Ćukteraš i Milica Jokić ISKRENI DO KOSKE
Divan Show, Foto: Kurir TV

kurir tv

EKSKLUZIVNE PRIČE U EMISIJI "DIVAN SHOW"! Ljuba Aličić, Slavica Ćukteraš i Milica Jokić ISKRENI DO KOSKE

Ne propustite novo izdanje emisije „dIvan show“ samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Ove subote od 16.10 časova u studio Ivana Gajića stižu ekskluzivni gosti sa gorućim pričama! Autor i voditelj emisije ugostio je Ljubu Aličića, Slavicu Ćukteraš i Milicu Jokić koji su komentarisali sve aktuelne teme, ali su se i sjajno zabavili u Gajićevim igricama.

Na početku emisije Slavica je otkrila detalje sudskog procesa sa bivšim suprugom, ispričala je i ko joj je najveća podrška i oslonac u teškim trenucima. Pevači su se prisetili i najkritičnijih momenata sa privatnih veselja, pa je tako Ljuba otkrio detalje jedne proslave na kojoj je izbila ozbiljna tuča, a sličnu situaciju je imala i Milica.

Legendarni pevač je iskreno govorio i o zaradama na proslavama, porodici, a rado je komentarisao i aktuelnu muzičku scenu.

1 / 4 Foto: Kurir TV

Gledaoci će imati prilike da uživaju i u sjajnim pesmama, a u jednom delu emisije domaćinu i pevačima se prikljlučila i Milica Stanimirović koja je otkrila šta se o njima najviše istražuje na netu, ali i koje to priče najviše privlače pažnju gledalaca. Marija Vitez je proglasila najbolje i najlošije odevenu javnu ličnost, a podelila je i nekoliko jako korisnih saveta. I ovog vikenda je Maša Kostić u svojoj rubrici „Mašin izazov“ jednu javnu ličnost stavila na muke, a kako se ona snašla, saznaćete danas, u novom termunu emisije "dIvan show" od 16.10 časova.

Ne propustite novo izdanje emisije „dIvan show“ samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:31:44

DIVAN SHOW S02E29

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.