ŽENO, ŠTA TO RADIŠ? JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRA SRBE: Mnogi se BRINU za njeno zdravlje, DOKLE OVO IDE?
Jovana Jeremić, Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

nema granicu

ŽENO, ŠTA TO RADIŠ? JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRA SRBE: Mnogi se BRINU za njeno zdravlje, DOKLE OVO IDE?

Jovana Jeremić ovu namirnicu skroz izbacila iz ishrane

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić naporno trenira, a uz pomoć određene ishrane uspela je da smrša i da dovele liniju do savršenstava.

Jovana ističe da je ključ uspeha, kada je skidanje kilograma u pitanju, pravilna i zdrava ishrana, o kojoj se savetovala sa nutricionistom.

- Dobro sam izgledala i ranije sa 56 kilograma, ali cilj mi je da imam 52, a sada imam 54. Bilo je veoma teško skinuti ta poslednja četiri kilograma! Toliko sam masti "svukla" da mi je ostalo još samo malo donjeg stomaka. Eto, mogu da idem na takmičenje u fitnesu! Ne mogu da prepoznam svoje telo, kao da imam 18! - priča Jovana i dodaje da je jednu namirnicu gotovo potpuno izbacila iz ishrane.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Nutricionista je napravila revoluciju, meša namirnice kako ih niko nikada nije mešao. Promenila sam stil života i navike iz korena, meso sada maksimalno izbegavam, a najviše jedem ribu, posebno losos - rekla je Jovana.

Osim što je promenila ishranu, Jovana i redovno vežba, pa joj je teretana postala kao druga kuća.

- Aktivna sam i treniram redovno, vožnja rolerima je obavezna. Ipak, ništa ne može da se promeni ukoliko ishrana nije dobra! O ishrani mora da se vodi najviše računa - ispričala je voditeljka.

Jovana Jeremić ovu namirnicu skroz izbacila iz ishrane
Jovana Jeremić ovu namirnicu skroz izbacila iz ishranefoto: RTV Pink printscreen

Jovana: "Muškarcima sam uvek bila privlačna"

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i s**si. Dok sam studirala, reagovali su na mene iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka! - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.