"IMAMO NOVOG SVECA KOME TREBA DA SE MOLIMO" Šavija ponovo OSULA PALJBU po ovom MUŠKARCU, ovo FRAPIRA
Nataša Šavija, Foto: Printscreen/Instagram/natasa.savija

pogledajte

"IMAMO NOVOG SVECA KOME TREBA DA SE MOLIMO" Šavija ponovo OSULA PALJBU po ovom MUŠKARCU, ovo FRAPIRA

Šavija se često oglašava na društvenim mrežama, a to je bio slučaj i ovoga puta

Objavljeno:

Skoro godinu dana je prošlo od incidenta u kom su glavni akteri bili Stefan Karić i Nataša Šavija, kada ga je ona optužila za nasilje.

Sada ga je prozvala javno na Instagramu i šokirala sve svojom objavom, a evo šta je napisala:

- Apelujem na sve da slika Stefana Karića bude u svakoj kući uramljena na zidu, ikone sklonite, to danas imati u kući je greh. Imamo novog sveca kome treba da se molimo. Smernice za ubuduće, dolaze nova vremena, moramo u korak s vremenom, je l' tako (doduše kod nas samo), ali mi smo brend, pokupiće to zapad od nas.

Objava Nataše Šavije na Instagramu
Objava Nataše Šavije na Instagramufoto: prentscreen/instagram/natasa.savija

Dakle, sve što nije normalno, to podržavajte, radite sve suprotno od svega sto se do pre 2, 3, ne znam koliko smatralo normalnim etc. (čisto sumnjam da razumete uopšte ovo) ali i ne treba da se zna, koji će nam đavo da znamo bilo koje jezike.

Treba drugi da uče naš, mi smo jako uzorni (ali do mojega). Pa j*t život, što se više borim, dokumentujem, sve je potkrepljeno dokazima, borim za pravdu, sve je samo kontraefekat!

Nataša se ponovo oglasila na svom Instagramu
Nataša se ponovo oglasila na svom Instagramufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Evo sad ću i ja da se priklonim i takođe podržavam našeg sveca, koji mi je promenio lični opis, agoniju, čuda... Ali, nema veze, to nekad nije bilo normalno, sad je poželjno svakako! I za kraj, nesto jako bitno: Hwywywjsshjsizokzmlicofpfffkjfi!

Ne razume se šta sam htela da napišem, ali eto, bilo bi takođe poželjno da zaboravite i da pišete, što se ne bi sporazumevali kao pećinski ljudi. I na tome moramo da poradimo. Što bi jedan naš svetac rekao: "Može nam se", je l' tako? Taj citat koristite umesto "Amin". Znači, ovo prelazi već u ozbiljnu zajebanciju - zaključila je ona.

Skoro godinu dana je prošlo od incidenta
Skoro godinu dana je prošlo od incidentafoto: Antono Ahel/ATAImages

Podsetimo, Nataša i Stefan su u februaru imali ročište, kad se tražilo izuzeće glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

Karić je pre nekoliko dana izjavio kako mu je žao što je Šavija "skrenula s puta", a ona je, nažalost, ponovo nedavno bila žrtva nasilja.

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.