ZNATE LI KO JE ROĐENI BRAT MELINE DŽINOVIĆ? DOK MU SE SESTRA RAZVODI, ON JE U SREĆNOM BRAKU: Baš je DOBAR frajer
Melina i Haris Džinović, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

ZNATE LI KO JE ROĐENI BRAT MELINE DŽINOVIĆ? DOK MU SE SESTRA RAZVODI, ON JE U SREĆNOM BRAKU: Baš je DOBAR frajer

Majka Meline Džinović aktivna je na društvenim mrežama

Objavljeno: 19:05h

I dok bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića puni novinske stupce, njena majka Elma sa ponosom objavljuje fotografije sina i unuke.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a onda su odlučili da posle 12 godina braka stave tačku na odnos. Međutim, bura oko razvoda se ne stišava. Haris iznosi detalje iz privatnog života, a sinoć je došlo do haosa kada je Melina upala u vilu na Senjaku.

Kako saznajemo, Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: "Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine".

Upoznajte porodicu Meline Džinović
Upoznajte porodicu Meline Džinovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok se ne stišavaju strasti između Meline i Harisa, njena majka Elma, s vremena na vreme objavljuje fotografije sina koji je u srećnom braku. Da je ponosna na naslednika, pokazuje i činjenica da je posle njegovog venčanja obavila fotografiju.

"Oženio se sin, najdraže moje", napisala je ponosna majka Elma Galić, koja je objavila fotografiju krajem juna 2021. godine.

Podsetimo, Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

- Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Majka i otac Meline Džinović odlično su se kasnije slagali sa zetom Harisom, a Sulejman i Elma Galić ćerki daju neverovatnu podršku u svemu.

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Bonus video:

02:17

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.