PRE NEGO ŠTO SE UDALA ZA 4 GODINE MLAĐEG DASU BILA JE PRAVA ZAVODNICA: Maja je osvojila POLITIČARA, BIZNISMENA...
Foto: Printscreen Instagram/majasuput

LJUBAVNI ŽIVOT

PRE NEGO ŠTO SE UDALA ZA 4 GODINE MLAĐEG DASU BILA JE PRAVA ZAVODNICA: Maja je osvojila POLITIČARA, BIZNISMENA...

Malo ko zna ko su bivši momci zanosne pevačice

Objavljeno:

Malo ko zna da je hrvatska pevačica Maja Šuput imala burni ljubavni život pre nego što se udala za 4 godine mlađeg Nenada Tatarinova.

Oni su dobili sina kom su dali nesvakidašnje ime.

- Kad smo ga doveli kući i posmatrali ga satima, shvatili smo da je on toliko presladak, on je baš Blum. Ime je kratko, ime je moderno, ovo je 21. vek i vremena se menjaju koliko god se to nekome sviđalo ili ne. Na kraju dana, ne mora se nikome sviđati, to je zaista samo naš izbor i ime koje će nositi moje dete - rekla je Maja za hrvatske medije.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/majasuput

Kako su komšijski mediji prenosili, Maja je pre Nenada volela ove muškarce.

Ona je pre više od deset godina bila u vezi sa političarem Aleksandrom Bogdanovićem, a na listi njenih momaka nalaze se i pevači i manekeni i biznismeni.

Nakon što je prekinula vezu sa crnogorskim političarem, Maja je, kako su pisali hrvatski mediji, bila u vezi sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom.

Posle njega, Maja je 2010. godine započela vezu sa biznismenom Marijem Kovačevićem. Nakon ovog raskida, pisali su da se zabavlja sa jedriličarem Tinom Miletićem.

2013. je na letovanju u Sent Tropeu upoznala Britanca Aleksa Nikola.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.