ZAŠTO JE MELINA DŽINOVIĆ TRN U OKU MNOGIM ŽENAMA? Gde god da se pojavi ISTA REAKCIJA, a 4 puta je ZASENILA SVE
4 najbolja stajlinga Meline Džinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dama

ZAŠTO JE MELINA DŽINOVIĆ TRN U OKU MNOGIM ŽENAMA? Gde god da se pojavi ISTA REAKCIJA, a 4 puta je ZASENILA SVE

Gde god se pojavi bude glavna zvezda, a evo i zašto

Objavljeno:

Dizajnerka Melina Džinović jedna je od najlepših žena sa domaće javne scene, a njen stil kopiraju mnoge žene sa razlogom.

Ona veoma vodi računa o svom izgledu i mnogo pažnje posvećuje odevanju i važno joj je da uvek izgleda besprekorno.

Melina je visoka čak 182 centimetra, a pošto je uvek na visokim platformama, izgleda kao pravi top model.

Gde god se pojavi bude glavna zvezda, budući da kreacije na njoj stoje savršeno. Moglo se primetiti da mnoge poznate dame nakon što Melina nešto ponese, sledeći put i one obuku isto. Po komentarima na mrežama, može se primetiti da je Melina i "trn u oku mnogim ženama", a to je verovatno jer jako dobro izgleda, a ima i novca za najskuplju garderobu.

Gde god se pojavi bude glavna zvezda
Gde god se pojavi bude glavna zvezdafoto: M.M./ATAImages

Mi smo izabrali 4 modne kombinacije u kojima je Melina izazvala najveću pažnju.

2018. godine se pojavila u haljini pepito dezena koja je sve ostavila bez daha. Kreacija prati liniju tela, te se jasno vidi koliko je Melina bila tada zgodna, a mnogi tvrde da je danas još zgodnija. Dužina haljine je jako pristojna, a torbica je pravo malo bogatstvo.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

2019. godine se pojavila kao gošća na Adilovom koncertu i sve bacila u trans. Njena kreacija je imala dubok dekolte, te smo mogli da vidimo i bujne grudi Meline Džinović. Prljavoroze haljina joj odlično stoji! U "Sava centru" je tada bila i Melina, a ljudi i posle toliko godina se sećaju ovog modnog pogotka!

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

2022. godine na proslavi 50. rođendana Željka Joksimovića, Melina je odlučila da bude najbolje odevena osoba. Duga bela haljina sa prorezima i srebrnim detaljima oko vrata učinila ju je snežnom kraljicom. Tu je i beli blejzer, a kombinaciju je razbila crvenom skupocenom torbom.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

2023. godine je prisustvovala promociji novih proizvoda Lepe Brene, a o njenom stajlingu su mediji pisali danima. Ona je nosila kratku kožnu haljinu u boji konjaka, bez rukava, ali sa malo većim dekolteom, dok osmeh nije skidala sa lica. Ovaj model haljine nabran je u struku, te vizuelno sužava struk, a ima i šlic sa strane pa je njena sjajna figura došla do izražaja.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.