DARO, ŠTA TO RADIŠ? Čučeći počela da TAPKA PRSTIMA, nije mogla da izdrži do kraja EMISIJE, nije znala da je SLIKAJU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

paparaco

DARO, ŠTA TO RADIŠ? Čučeći počela da TAPKA PRSTIMA, nije mogla da izdrži do kraja EMISIJE, nije znala da je SLIKAJU

Pevačica nije mogla da se suzdrži

Objavljeno:

Voditelj Pinka, Ognjen Amidžić ugostio je sinoć pevačicu Daru Bubamaru u svojoj emisiji "Amidži šou", a ona je baš tada i progovorila o skandalu sa Slobom Radovanovićem.

Ona je tad i progovorila o svemu.

- Mi smo izbacili prvi pesmu, a onda je on to poželeo. 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: "Dođi molim te da čuješ pesmu, ima da se oduševiš", ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori obzirom da su imali pesmu pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i Željka Nikolića glas, išao je i kod Cece da snime duet i kod Tanje Savić ali su ga odbile, mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio iako su znali da je pesma kupljena. U jednom momentu čujemo kako se Sloba hvali na televiziji kako je Marina njemu napisala tu pesmu, ja sam odmah pomislila "kakva nepravda", pritom to je naša pesma i niko nam se nije javio, a Slobi sam pomogla i bila sam uz njega, a mislim da je Rale preprodao tu pesmu i ne znam kako se svi oni ne boje Boga. Sad je počeo sud i krivične prijave pa ćemo videti šta će se tu dešavati, on je hteo marketing preko mene, sad ga je i dobio, a za sve ostalo ćemo videti - bila je brutalno iskrena pevačica.

Progovorila o skandalu sa Slobom Radovanovićem
Progovorila o skandalu sa Slobom Radovanovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je tada šokirala sve, a onda su krenule reklame. Dara je tada postala zanimljiva fotografima koji su bili u emisiji.

Ona je brzo skočila sa troseda i otišla iza njega, čučnula i počela da rovari po torbici.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dara je tada uzela svoj telefon i počela da odgovara na poruke kojih je sigurno bilo dosta, budući da su je sinoć svi gledali. Budući da se smeškala dok je odgovarala, možda je i neki dečkić slao ljubavne poruke.

Pevačica nije mogla da izdrži i sačeka kraj emisije, već je odmah potrčala ka svom telefonu.

Nije mogla da izdrži i sačeka kraj emisije
Nije mogla da izdrži i sačeka kraj emisijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:08

Ceca i Dara

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.