FATALNA PLAVUŠA GODINAMA VOLI JEDNOG ČOVEKA: Ostaćete BEZ DAHA kad vidite kakvog je DASU UPECALA, velika LJUBAV
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

FATALNA PLAVUŠA GODINAMA VOLI JEDNOG ČOVEKA: Ostaćete BEZ DAHA kad vidite kakvog je DASU UPECALA, velika LJUBAV

Pevačica 15 godina uživa u ljubavi sa Peđom

Objavljeno:

Ivana Selakov ne voli da eksponira svoj privatan život, a iako svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, malo ko zna kako izgleda njen partner sa kojim ima ćerkicu Krunu.

Više od decenije uživa u ljubavi sa Peđom, a ono što je zanimljivo jeste da se pevačica nikada nije udala za njega, o čemu je nedavno govorila za Grand.

Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno –ispričala je nedavno Ivana za Grand.

Inače, malo ko zna da su se Ivana i Peđa upoznali preko društvenih mreža. Njihova ljubav započela je davne 2008. godine i to dopisivanjem putem Fejbuka nakon čega su se upoznali i uplovili u romansu koja je danas krunisana njihovim najvećem bogatstvom, naslednicom Krunom.

Par već 15 godina uživa u zajedničkom životu
Par već 15 godina uživa u zajedničkom životufoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Iako, Peđa za Ivanu često čini veoma lepe stvari, pevačica se prisetila jednog gesta koji je posebno oduševio.

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš – ispričala je jednom prilikom.

Bonus video:

01:10

NJEGOV MENDADŽER JE PRAVIO PROBLEM, SA TOM EKIPOM SVE JE MOGUĆE! Ivana Selakov progovorila o sudskom procesu sa Acom Lukasom

(Espreso/Grand/S.Čumić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.