NAPADAJU JE DA JE SMRŠALA UZ POMOĆ OZEMPIKA I LIPOSUKCIJE: Karleuša ne mari, POKAZALA ZADNJICU i KILOMETARSKE NOGE
Foto: Instagram/karleusastar

MRŠAVLJENJE

NAPADAJU JE DA JE SMRŠALA UZ POMOĆ OZEMPIKA I LIPOSUKCIJE: Karleuša ne mari, POKAZALA ZADNJICU i KILOMETARSKE NOGE

Svi se pitaju kako je moguće da je ovako brzo i dobro smršala

Objavljeno: 11:52h

Mesecima se bruji o novom izgledu Jelene Karleuše koji nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Iako je pevačica pre toga jedan period svog života kuburila sa kilogramima, rešila je da se pokrene i dovede svoj izgled do savršenstva.

Naime, Jelena je uz pomoć dobre ishrane uspela u tome!

Korigovala je ishranu i uspela da smrša 10 kilograma i tako dovede svoju figuru do perfekcije. Karleuša je poznata kao veliki zagovornik veganske ishrane, te verujemo da joj je baš to i pomoglo da danas izgleda kako izgleda.

Iako postoje "Neverne Tome" koji misle da je uspela da smrša uz pomoć Ozempika ili estetske medicine, Jelena se ne obazire na to, već svakodnevno na svom Instagram porfilu pokazuje koliko je zgodna.

@espreso_rs Mnogi se pitaju kako je Jelena uspela za kratko vreme da dovede svoju liniju do savršenstva. Šta vi mislite? #jelenakarleusa #izgled #mrsavljenje #dijeta #telo #karleusastar ♬ Failing Clockwork - DJ BAI

Jelena je sada objavila na profilu snimak gde šeta u ultra kratkom krem šortsu, i majici na bretele, a visoke platforme su tu kao modni začin.

Možemo primetiti da njene duge noge izgledaju fenomenalno, kao i da Karli to zna, budući da ponosno paradira kroz svoju ulicu.

Pevačica nije obukla brus, te su se njene bujne grudi jako dobro videle.

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, zloupotreba leka Ozempik u Srbiji ne prestaje, a terapija za dijabetičare već neko vreme se koristi kao sredstvo za mršavljenje uprkos upozorenjima i inicijativama zdravstvenih vlasti da tome stanu na put.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:09

Karleuša sa ćerkom u provodu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.