DEŽURNI TUŽILAC SAOPŠTIO ODLUKU: Ovo su NOVI DETALJI DRAME porodice Džinović
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

OGLASIO SE

DEŽURNI TUŽILAC SAOPŠTIO ODLUKU: Ovo su NOVI DETALJI DRAME porodice Džinović

Odnos Harisa i Meline jedna je od glavnih tema medija

Objavljeno: 11:37h

Pevač Haris Džinović pozvao je u ponedeljak naveče policiju kada mu je bivša supruga Melina Džinović upala u vilu na Senjaku i nije želele da je napusti.

Kako mediji saznaju, izrečena je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom. Bivši supružnici nisu dovođeni u policiju, već su dobili pozive i sami su došli u policijsku stanicu. Izveštaj je poslat tužilaštvu, a dežurni javni tužilac je doneo odluku da nema nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

- Nakon što je Policijska stanica Savski venac dostavljio odluku hitne mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izjasnio se da smatra da nema rizika od nasilja u porodici, stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere - potvrđeno je za Kurir iz ovog tužilaštva.

Haris i Melina rastali su se nakon mnogo godina zajedničkoh života
Haris i Melina rastali su se nakon mnogo godina zajedničkoh životafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevač je potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije želela da napusti vilu na Senjaku.

Kako je rekao za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Bonus video:

06:08

Haris Džinović izjava nakon sto je izašao iz sudnice

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.