"DUŠA MI SE RASPADA OD PLAČA KRAJ ŠPORETA I USISIVAČA..." Srbi ne prestaju da BRUJE o Miri: Kakav je ovo TEKST?
Foto: Print Screen Youtube/Mira Aleksic

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

"DUŠA MI SE RASPADA OD PLAČA KRAJ ŠPORETA I USISIVAČA..." Srbi ne prestaju da BRUJE o Miri: Kakav je ovo TEKST?

Novom čudnom numerom podigla prašinu

Objavljeno: 08:51h

Proslavljena učesnica „Zvezda Granda“, Mira Aleksić, napravila je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila pesmu „Fatalna žena“ sa tekstom koji niko nije očekivao da čuje od nje.

Mira je od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila za smernu devojku moćnog glasa, zbog čega je ovom numerom podigla prašinu.

"Kao klinka sam se udala, mladost moju u ruke mu dala, rodila mu i ćerku i sina i služila kao veš mašina. Duša mi se raspada od plača kraj šporeta i usisivača, sada čujem neke klinke ganja, dosta mi je ovog s**nja. Emocije nema, jaka sam ko stena, ja sam ta žena fatalna" - prva je strofa koja je odmah izazvala reakciju.

Važila za smernu devojku moćnog glasa
Važila za smernu devojku moćnog glasafoto: Print Screen Youtube/Mira Aleksic

Ipak, priznaje da je znala u šta se upušta kada je snimila pomenutu pesmu.

-To je naša realnost. Bilo bi najbolje da takva pesma uopšte ne mora da postoji, ali okolnosti su takve da je takva pesma morala da se desi i meni je zapalo da je otpevam. Ona jeste posvećena lošim muško-ženskim odnosima, ali može se odnositi na mnoge sfere u društvu - objasnila je Aleksićeva u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/Mira Aleksic

- Bila sam svesna. Ta pesma je nastala prošle godine tada sam je snimila i autor i ja smo svarili u glavama jer smo pretpostavili šta će da se desi i onda smo to uradili - tvrdi Mira.

- Ideja mi je bila da opomenem društvo na probleme. Zaustavljaju me na ulici, šalju mi privatne poruke, mnogi kažu da sam opevala njihov život - rekla je pevačica

Bonus video:

01:49

Mira je pesmu napisala dok je bila u depresiji

(Espreso/Grand/S. ČUmić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.