ZAŠTO JE TAKMIČARKA PRE EMISIJE ZVALA SAŠU POPOVIĆA? Popović OTKRIO o čemu se radi, a u sve je umešan i ON
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

ovo su detalji

ZAŠTO JE TAKMIČARKA PRE EMISIJE ZVALA SAŠU POPOVIĆA? Popović OTKRIO o čemu se radi, a u sve je umešan i ON

Takmičenje "Zvezde Granda" oduvek privlači veliku pažnju

Objavljeno:

Dve sjajne dame, Nađa Mujezinović i Nikolina Perković imale su čast da otvore večerašnju emisiju, a kako je nakon duela usledio izjednačen broj glasova usledilo je natpevavanje u kome je Nikolina bila dominantnija.

Iako je Perkovićeva prošla diretkno dalje, i Nađa je dobila pregršt komplimenata od strane žirija.

Obe kandidatkinje su bile dobre. Nikolina, drago mi je da si opet ona stara-plava. U prvoj pesmi takva emocija, interpretacija, uživala sam i naježila sam se na pojedinim delovima. Nađa, tvoje pojavljivanje je bilo jako dobro, ali Nikolina mi je u bražu bila tačnija i to je presudilo – objasnila je Viki Miljković, nakon čega je svoje viđenje obrazložila Snežana koje je jedina dala glas Nađi nakon akapele.

Stvarno ste obe fantastične. Bile ste na visini zadatka i bilo je jasno da će Nikolina dobiti više glasova jer je bila malo bolja u baražnom delu, pa sam dala Nađi da ne bude bez glasova, ali obe ste super– rekla je Đurišićeva.

– Ove dve kandidatkinje pokazuju ono čemu ovaj format služi. Video sam večeras vaše najbolje izdanje. Dobili ste na nekoj zrelosti i sigurnosti i izgledate sveže i to je napredak za koji se borimo ovde. Pesma „Lepi moj“ koju je Nađa izvela je bila originalna pop verzija te pesme, dala si neki svoj pečat. Nikolina, najbolje do sada– oduševljen je bio MIli.

Mislim da ovo nije bilo za 6:6. Nađa, prvu pesmu si pevala sjajno. Druga numera bilo je falševa. Moja prednost ide Nikolini, prva pesma je bila jako lepa, imala sam utisak da slušam neki lepi revjalni program nečega i prijalo mi je – iskrena je Marija, a Bosanac se složio sa kolegama, dok je David istakao kako mu se posebno dopalo Nađino izvođenje Snežine pesme.

Pre nego što je dao reč Kebi, Saša Popović odlučio je da pomrsi konce.

Mene je Nikolina zvala pre ove emisije i pitala da li će Keba sedeti i ocenjivati ili će biti pored vas gde ne može da da glas. Kada sam pitao zašto, ona je rekla kako bi pevala nešto od Severine. Ja kažem: „Ne brini pored mene će biti“– nasmejao je sve Popović uključujući i Kojića, a Nikolina se nadovezala da je zahvalna ako je to učinio za nju.

Keba je pohvalio oba kandidatkinje kao i Nikolinu za koju je priznao da je u akapeli bila bolja.

Na kraju Popović je rekao kako je nezvanično načuo da će Keba biti predsednik žirija sledeće godine na Pesmi za Evroviziju, što je on rekao da se neće dogoditi dok je Marija živa.

Može ako bi taj predstavnik išao na Ilidžu ili tako nešto, ali za Evroviziju Kebo, polako – dobacila je Marija.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Pink/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.