OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO: Evo kolika je RAZLIKA U GODINAMA između Dragane Mirković i Tonija Bijelića
Dragana Mirković i Toni Bijelić, Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO: Evo kolika je RAZLIKA U GODINAMA između Dragane Mirković i Tonija Bijelića

Pevačica i biznismen su se upoznali u Beču

Objavljeno: 12:11h

Dragana Mirković jedna je od najuspešnijih pevačica na našim prostorima. Karijeru je započela osamdesetih godina i već tada je ostvarila veliki uspeh sa prvim albumom, zatim kreće njena saradnja sa "Južnim vetrom".

Nakon toga devedesetih godina Draganina popularnost bivala je sve veća, a o njenom uspehu još uvek se govori.

Na vrhuncu svoje popularnosti se odselila u Beč gde je upoznala svog budućeg supruga Tonija Bijelića za kojeg se udala 1999. godine.

Draganine pesme publika obožava već decenijama
Draganine pesme publika obožava već decenijamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirkovićeva je jednom prilikom govorila kako su se ona i Bijelić upoznali.

Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatou se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem. Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel…– ispričala je jednom prilikom pevačica za medije.

Par je bio u braku dugi niz godina
Par je bio u braku dugi niz godinafoto: M.M./ATAImages

Dragana je tada otkrila kako su se stvari dalje odvijale.

Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – kazala je Mirkovićeva i nastavila:

Mirkovićeva je jednom prilikom otkrila kako se upoznala sa Tonijem Bijelićem
Mirkovićeva je jednom prilikom otkrila kako se upoznala sa Tonijem Bijelićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu. – bila je iskrena Dragana.

Par je u braku svoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka, a malo ko zna kolika je razlika u godinama između njih dvoje. Dragana Mirković je rođena 1968, dok je Bijelić rođen 1973. godine.

Podsetimo, pevačica je nedavno saopštila da se razvodi nakon 24 godine braka, te je istakla da će prema bivšem suprugu "uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina".

Bonus video:

00:27

Dragana Mirković sa suprugom

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.