STANDŽO, JESI LI OVO STVARNO TI? Fotke iz 2015. godine pokazuju PRAVO STANJE STVARI: Ovo LICE smo svi ZABORAVILI
Foto: ATA images/Milos Rafailovic

ko se seća?

STANDŽO, JESI LI OVO STVARNO TI? Fotke iz 2015. godine pokazuju PRAVO STANJE STVARI: Ovo LICE smo svi ZABORAVILI

Dosta je godina prošlo, ali i korekcija

Objavljeno:

Starleta nikada nije krila da se od tada podvrgla plastičnim operacijama i da je dorađivala svoj izgled, čemu svedoče i brojne stare fotke koje se mogu naći na internetu, a Espreso je došao do fotografija koje su nastale 2015. i 2017. godine na kojima zanosna brineta izgleda neprepoznatljivo.

Reč je o Staniji Dobrojević, ženi koja je započela trend "starleta" u Srbiji.

Ove fotografije su nastale tokom snimanja jedne emisije, a možemo videti da se nekada mnogo smernije oblačila nego danas. Belo odelo joj odlično stoji, a još jedna stvar koja je zanimljiva je njeno lice, koje nije imalo nikakve korekcije.

1 / 3 Foto: © ATA Images

Tu su i fotografije iz 2017. godina na kojima je Stanija sa poznatim facama na promociji koju je priredila tada Dara Bubamara povodom objavljivanja novog albuma.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanija je tu već imala neke koreckije na licu, ali je i dalje negovala prirodniji izgled. Možemo primetiti i da je njena zanosna pozadina dosta manja nego danas.

Starleta je oduvek vodila računa o svom izgledu, a i sama je govorila o estetskim korekcijama, isto tako i o treninzima i zdravom načinu života koji se trudi da vodi.

Danas možemo primetiti da je radila nešto na licu, najverovatnije botoks, te nema nijedne bore, a njeni pratioci su primetili i da su njene oči dosta "kose" što može biti znak da je uradila i mačije oči. Tu je i operacija nosa, kao i popunjavanje usana hijaluronom. Stanija je radila i zube, kao i grudi.

Pogledajte kako danas izgleda:

1 / 9 Foto: M.P./ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.