ACO PEJOVIĆ PO PRVI PUT O TVRDNJAMA DA VARA ŽENU BILJANU: Region je BRUJAO O OVOME, a sada je SVE JASNO...
Aco Pejović sa suprugom, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE REALNO OVO?

ACO PEJOVIĆ PO PRVI PUT O TVRDNJAMA DA VARA ŽENU BILJANU: Region je BRUJAO O OVOME, a sada je SVE JASNO...

Nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejović, a sada se i on oglasio

Objavljeno: 09:26h

Pevač Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu.

Naime, nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih, jer je u potpunosti posvećen svojom supruzi.

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše, rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare: "Mi se smejemo kući kad sedimo", rekao je za emisiju "Eglam".

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu, a on neretko ističe kolika mu je ona podrška u životu.

Biljana je svojevremeno preživela traumatično iskustvo - izliv krvi u mozak, Aco je ostao potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

- Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć - rekao je tada Pejović, ali priznaje da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

O njoj često govori
O njoj često govorifoto: Filip Plavčić

- I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života.

Inače, Biljana je doktor ekonomskih nauka.

Bonus video:

00:31

Aco Pejović

(Espreso / Blic / Ivana Mikić/ Prenelo:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.