POBEDILA, A SRBI NE MOGU DA JE SMISLE: "Jadno koliko vređate ovu ženu...", TVRDE DA JE NEPRAVDA ŠTO JE ONA PRVA
Strasti se i dalje nisu slegle, Foto: Printscreen Prva tv

Strasti se i dalje nisu slegle

POBEDILA, A SRBI NE MOGU DA JE SMISLE: "Jadno koliko vređate ovu ženu...", TVRDE DA JE NEPRAVDA ŠTO JE ONA PRVA

U finalu su se našle Tanja i Anamarija, a mnogi smatraju da je nepravedno to što je Tanja odnela pobedu

Objavljeno:

Strasti se i dalje nisu slegle nakon finala kulinarskog takmičenja "MasterChef"-a. Mnogi su razočarani pobedom Tanje Simić i zbog toga ne biraju reči kada komentarišu i pobednicu ovog takmičenja, ali i članove žirija.

Velikih broj negativnih komentara može da se pročita na Tanjin račun i nakon gostovanja u emisiji na "Prvoj", ali ima i onih koji smatraju da je ceo ovaj sukob na društvenim mrežama otišao predaleko.

– Jadno koliko vređate ovu ženu...i Anamarija i Tanja su divne i ne zaslužuju ovo. Ni jedno jelo niste probali da biste mogli da uporedite koja je bolja i nemate osnov da vređate Tanju. U Srbiji čim se vidi nešto zeleno to je fuj. Obe su divne i sjajni su kuvari, a vi ljudi nađite neke obaveze i posao i prestanite da vređate. Jadno jadno jadno jadno jadno jadno. Podrška za obe - ovo je jedan od komentara gledalaca pomenutog šoua ispod snimka gostovanja Tanje u emisiji na "Prvoj" nakon pobede u "MasterChef"-u.

Strasti se i dalje nisu slegle
Strasti se i dalje nisu slegle foto: Printscreen Prva tv

Inače, ovu raspravu na društvenim mrežama porede kao onaj sukob na mrežama između onih koji su navijali da Breskvica pobedi na "Pesmi za Evroviziju" i onih koji su bili sa druge strane, i branili su pobedu Teya Dore.

1 / 5 Foto: Printscreen Prva tv

Neki su se čak i šalili da treba organizovati proteste zbog Tanjine pobede, čime su zapravo aludirali na one proteste koji su bili organizovani ispred RTS-a kada Breskvica nije pobedila na PZE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.