SADA SU NA SUDU, A NEKADA SU SE LUDO VOLELI: Kako su se uopšte upoznali Vlada Avramović i Slavica Ćukteraš?
Foto: Printscreen/instagram/slavicacukteras

isplivalo

SADA SU NA SUDU, A NEKADA SU SE LUDO VOLELI: Kako su se uopšte upoznali Vlada Avramović i Slavica Ćukteraš?

Slavicu je 2013. godine poznanik upoznao sa Vladom Avramovim, a ovo je njihova priča

Objavljeno:

Kao što smo već pisali, Slavica Ćukteraš (39) i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov (44), u sudskom su procesu zbog starateljstva oko ćerke, a kako Blic navodi Vlada želi da joj uzme starateljstvo jer je "nemarna majka".

Mnogi ni ne znaju kako su se oni upoznali, Espreso donosi sve detalje njihove veze i braka.

Slavicu je 2013. godine poznanik upoznao sa Vladom Avramovim, koji je bio u našoj reprezentaciji. Bila je to ljubav na prvi pogled i na samom početku su ruže cvetale.

1 / 5 Foto: M.P./ATAImages

Svakako je to bio jedan veoma romantičan period života, a pevačica je na Maldivima dobila prsten.

Slavica je rekla "da" i venčala se tajno 2016. godine kada je i otpočela život sa njim. Kako je i sama pevačica govorila, tada je poslednji put bila zaljubljena.

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokijo, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je Viktorija koja sada ima šest i po godina. Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ućićemo u neke nove ako Bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji - kazala je Slavica prošle godine u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Slavica je tad tvrdila da je Vlada dobar otac.

Slavica je rekla 'da' i venčala se tajno 2016. godine
Slavica je rekla "da" i venčala se tajno 2016. godinefoto: Printscreen/instagram/slavicacukteras

Pevačica je razvod potvrdila početkom 2020. godine.

- Nikada nisam ružnu reč rekla, a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž... On je uvek tu. Iako je on u inostranstvu, ona ide kod njega, bude tamo po 10-15 dana. Ona još uvek ne ide u školicu, predškolsko je, pa može tako da funkcioniše. Evo, na primer, ja sam 2021. godine stalno nešto bila bolesna, te srce, te ovo, te ono, ona je sve vreme bila kod oca. Oni imaju savršen odnos. Zaljubljenost između Vlade i mene je umrla još u braku. Nije se desio razvod pa kao patimo, patila sam u braku - rekla je Slavica u pomenutoj emisiji, u kojoj se i rasplakala.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.