KAKO JE MOGUĆE DA NEKO U 51. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30? Suzana u CRVENOM MINIĆU oduvala MNOGO MLAĐE, nikad LEPŠA
Crveno joj odlično stoji, Foto: Instagram printscreen/suzanapericofficial

bomba

KAKO JE MOGUĆE DA NEKO U 51. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30? Suzana u CRVENOM MINIĆU oduvala MNOGO MLAĐE, nikad LEPŠA

Crveno joj odlično stoji, a na njenoj liniji će joj pozavideti mnoge žene

Objavljeno:

Modna kreatorka Suzana Perić već godinama važi za jednu od najbolje odevenih dama u Srbiji, a i ovoga puta je sve to potvrdila!

Zgodna Suzana je na svom Instagram profilu podelila kako izgleda us vojoj novoj kreaciji, a moramo priznati da joj crvena boja odlično stoji.

Mini haljina u crvenoj boji je iz njene nove kolekcije, a Suzana ju je izabrala za jedan izlazak. Kreatorka nije skidala osmeh sa lica i zavodljivo je pozirala. Ona voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu, pa je crveni karmin i ovoga puta bio njen izbor.

Crveno joj odlično stoji
Crveno joj odlično stojifoto: Instagram printscreen/suzanapericofficial

Suzana je uz mini haljinu obula jako visoke platforme u crvenoj boji sa crnim detaljima.

Kreatorka je poznata po svom prepoznatljivom modnom stilu, a sinoć je ponela haljinu koja oduzim dah i verujemo da nas tek čekaju zanimljiva izdanja ove zanosne dame!

Mnogi su komentarisali da Suzana nikad bolje nije izgledala, kao i da niko ne može da poveruje da ona skoro napunila 51 godinu!

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/suzanapericofficial

Podsetimo, jedan od najemotivnijih trenutaka na nedavno završenom “Paris Fashion Week”-u bio je onaj kada je modnom pistom zakoračala lepa i mlada Tifani Perić, Suzanina ćerka, odevena u kontrast crno-bele kreacije iz nove kolekcije “Posh Intelligence”, njene majke. Više o tome pročitajte OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:09

Suzana Perić revija u Parizu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.