JAO, HARISE! Evo šta Džinović radi dok cela Srbija bruji o RAZVODU: Kao da se NIŠTA NIJE DESILO, samo NASTAVIO
Foto: M.P./ATAImages

OPA BATO!

JAO, HARISE! Evo šta Džinović radi dok cela Srbija bruji o RAZVODU: Kao da se NIŠTA NIJE DESILO, samo NASTAVIO

Oko njega su jako lepe žene opijene njegovom harizmom

Objavljeno:

Kao što smo više puta pisali, nakon više od dve decenije braka pevač Haris Džinović i njegova supruga modna kreatorka Melina Džinović rešili su da stave tačku na njihov odnos i razvedu se, a Srbija ne prestaje da bruji o detaljima ovog ljubavnog kraha.

Melina je po prvi put viđena, nakon priče o razvodu, na humanitarnoj reviji na početku rada fondacije Angelina, osnovane na inicijativu porodice tragično stradale devojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

A sada je Haris rešio da pokaže kako provodi svoje vreme nakon što ga je supruga ostavila.

Pevač je nastupao u jednom beogradskom restoranu, a po reakciji pulike, ne bi se reklo da je on tužan ili neraspoložen, budući da su svi igrali bez prestanka. Pevač je doveo atmosferu do usijanja, te se može reći da je "samo nastavio svoj život" posle razvoda.

1 / 5 Foto: M.P./ATAImages

Podsetimo, Melina i Haris su 22 godine proveli u braku u kom su dobili dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana, a pevač je odlučio da otkrije i zbog čega se razvode.

- Daću vam odgovor! Pitajte nju, ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to - rekao je pevač, koji je rastanak od Meline teško podneo:

Melina i Haris su 22 godine proveli u braku
Melina i Haris su 22 godine proveli u brakufoto: : Antonio Ahel/ATAImages

- Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspeo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio - kazao je onza medije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:23

Haris Džinović izjava

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.