KO ZAPRAVO LEPA NATAŠA? Imala BURNU PROŠLOST sa SRPSKIM FUDBALERIMA, a njeno ŠOK OBEĆANJE nacija i dalje PAMTI
Foto: Antono Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA KO JE

KO ZAPRAVO LEPA NATAŠA? Imala BURNU PROŠLOST sa SRPSKIM FUDBALERIMA, a njeno ŠOK OBEĆANJE nacija i dalje PAMTI

Biografija Nataše Šavije je tu, a ove detalje malo ko zna

Objavljeno:

Nataša Šavija se ponovo našla u centru skandala. Nakon što je doživela nasilje za koje je optužila Stefana Karića, još jednom je napadnuta. Ona sada ponovo tvrdi da je pretučena, a na Instagramu je objavila fotografije na kojima je pokazala povrede.

Malo ko zna kako je zapravo Šavija postala poznata javnosti, a mi smo prikupili podatke iz njene biografije koje sigurno niste znali.

Šavijino prvo pojavljivanje u javnosti dogodilo se 2014. godine i vezano je za učešće u realizaciji poznate TV serije "Folk", gde je dobila kratku ulogu. Međutim, iako se super pokazala, ona nije želela da nastavi da glumi.

Šavijino prvo pojavljivanje u javnosti dogodilo se 2014. godine
Šavijino prvo pojavljivanje u javnosti dogodilo se 2014. godinefoto: Antono Ahel/ATAImages

Ova devojka široj javnosti postala je poznata 2015. godine, kada je bila jedna od učesnica popularnog rijaliti programa "Parovi" na Happy televiziji.

Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta, a pažnju na sebe je skrenula svojim atraktivnim izgledom, kao i čestim svađama sa drugim starletama i cimerima.

Imala je verbalne sukobie sa Tijanom Ajfon, Macom Diskrecijom i Jovanom Tomić...

Poznata po britkom jeziku
Poznata po britkom jezikufoto: Antono Ahel/ATAImages

Rođena je 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, gde je odrasla i gde je živela dugi niz godina, a tokom studija na Megatrendu se preselila za Beograd gde je i ostala.

Kada je ušla u Parove sve je šokirala svojim izjavama.

Šavija je javno i bez imalo ustručavanja govorila o tome da je bila sa mnogim članovima fudbalske seniorske reprezentacije u to vreme.

Jedna od izjava koja je šokirala srpsku javnost je obećanje koje je dala u rijalitiju kako će zadovoljiti celu reprezentaciju ako osvoje Svetsko prvenstvo.

Starlete u provodu
Starlete u provodufoto: Antono Ahel/ATAImages

Zanosna brineta se oprobala i kao pevačica i to tako što je snimila i objavila dve pesme, a dobijala je glavne uloge u mnogim spotovima.

Ekipa Espreso portala došla je u posed fotografije iz 2017. godine sa Sorajine proslave prođendana u jednom beogradskom klubu, na kojoj je starleta sa drugaricom Natašom Šavijom sa kojom je u to vreme bila nerazdvojna.

Podsetimo, Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

Pogledajte još neke Šavijine fotografije:

1 / 10 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:00

Nataša Šavija 6 meseci nakon incidenta zapalila Instagram

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.