PRELEPE VESTI U DOMU GOCE TRŽAN, GODINAMA JE ČEKALA TAJ TRENUTAK: Poznat i TERMIN, nije mala stvar
Goca Tržan i Raša, Foto: Printscreen/instagram/gocatrzan

divno!

PRELEPE VESTI U DOMU GOCE TRŽAN, GODINAMA JE ČEKALA TAJ TRENUTAK: Poznat i TERMIN, nije mala stvar

Bliži se veliki dan za Gocu Tržan

Objavljeno:

Goca Tržan sa publikom deli sebe i svoju muziku 30 godina, pa nekako imamo utisak da o njoj sve znamo. Na sceni i u javnosti važi za jaku ženu, a ona sama ističe da njena jačina leži u njenim emocijama.

Popularnoj pevačici, čini se, i na poslovnom i na privatnom planu sve ide kako je zamislila.

Uplovila je u televizijske vode, gde se odlično snašla kao voditeljka. Istovremeno, uživa u srećnom braku i odrastanju ćerke Lene, koja se bliži punoletstvu.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, nećemo pogrešiti ako kažemo da će u godini pred nama emocije Goce Tržan biti na ispitu. Očekuju je bar dva važna događaja zbog kojih će joj srce zadrhtati.

Jubilarni rođendani nisu mala stvar, a Goca 8. jula puni 50 godina. Imajući u vidu da je izuzetno društvena, pa i omiljena među kolegama, nema sumnje da će tim povodom napraviti pravu feštu.

Osim toga, povoda za slavlje biće i kada je muzika u pitanju. Pevačku karijeru započela je 1994. u bendu Tap 011. Od tada je prošlo tačno tri decenije i red je obeležiti karijeru koju su pratili brojni hitovi.

Od poslednjeg solističkog koncerta Goce Tržan u Beogradu prošle su godine. Posle duže pauze došlo je vreme za novo druženje sa publikom.„Konačno imam odgovor na pitanje kad će koncert u Beogradu - 23. maja. Sve moje omiljene pesme na jednom mestu ove večeri, jer vi ste moja najveća snaga”, poručila je pevačica u prvoj najavi predstojećeg nastupa u MTS dvorani.

Bonus video:

00:09

Goca Tržan sa ćerkom došla na promociju albuma Angeline

(Espreso/Hello/Milan Petrović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.