ZNATE LI KO JE BRAT ANDRIJE KUZMANOVIĆA? TAKOĐE SE BAVI GLUMOM: Baš je dobar FRAJER
Andrija Kuzmanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

ZNATE LI KO JE BRAT ANDRIJE KUZMANOVIĆA? TAKOĐE SE BAVI GLUMOM: Baš je dobar FRAJER

Brat Andrije Kuzmanovića takođe je glumac

Objavljeno:

Brat Andrije Kuzmanovića mnogo je mlađi od njega. Nedavno je obeležio rođendan, što je glumca podstaklo da na Instagramu objavi zajedičku fotografiju i poruči mu par reči.

- Srećan rođendan. Živote moj, hvala ti što si mi brat - napisao je, između ostalog, Andrija ispod zajedničke fotografije iz detinjstva, a u ta dva reda stala je i psovka, koja simpatično opisuje njegovo odrastanje u velikoj familiji.

Svako ko je imao prilike da posluša makar jedan Andrijin intervju zna da je on jedinac, ali da je uprkos tome uvek bio okružen velikim brojem rođaka.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dve sestre od tetke čak su i živele sa njim u njegovom domu, a budući da su starije, uticale su na njega, razvoj njegove ličnosti i njegov karakter.

Isto tako, on je imao uticaja na mlađe od sebe u familiji, prvenstveno na brata, glumca Arsenija Tubića, koji igra u Pozorištu na Terazijama i trenutno ga publika može gledati u predstavi „Friends”.

Niko nikada ne bi pogodio da su Arsenije i Andrija više od kolega, a eto, oni su braća, vrlo bliska.

Iako se na prvi pogled čini da nemaju nimalo sličnosti, ako se bolje pogleda neka od njihovih novijih zajedničkih slika, može se konstatovati da i te kako liče.

Obojica gaje i veliku ljubav prema umetnosti, najpre prema glumi i izgaraju za svoj poziv, što publika primećuje i uvek nagradi aplauzom.

Gledali ste ga u mnogim ulogama, a niste znali da je ovaj neodoljivi dasa brat Andrije Kuzmanovića
Gledali ste ga u mnogim ulogama, a niste znali da je ovaj neodoljivi dasa brat Andrije Kuzmanovića foto: Marija Mladjen/ATAImages

Za sada Andrija je taj koji više radi i čini se da je stekao veću popularnost, ali pred Arsenijem je budućnost i može se reći da su ga reditelji već zapazili.

Zapazile su ga i dame u publici, a kako i ne bi kada je izuzetno šarmantan i zgodan.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story/Andrea Netović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.