ZAŠTO MIROSLAV LAZANSKI NIJE PRIZNAO VANBRAČNU ĆERKU? Svašta se ŠUŠKALO, a o odnosu sa GLUMICOM nikad nije GOVORIO
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

DA LI JE MOGUĆE?

ZAŠTO MIROSLAV LAZANSKI NIJE PRIZNAO VANBRAČNU ĆERKU? Svašta se ŠUŠKALO, a o odnosu sa GLUMICOM nikad nije GOVORIO

Teodora se sada tajno udala, a o ocu je ovako govorila

Objavljeno:

Glumica Teodora Bjelica je izgovorila sudbonosno "da" u prisustvu najbližih članova porodica i prijatelja, a pred oltar izveo ju je stariji gospodin.

Inače, Gordana je Teodoru dobila sa vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim, koji je preminuo 2021. godine, a koji do svog poslednjeg dana nije priznao ćerku. On je nakon Teodorinog rođenja zasnovao porodicu, a njena majka ostala je samohrana majka, koja se trudila da joj nadomesti figuru oca.

Ipak, Teodora je jednom prilikom progovorila o bolnoj temi i odrastanju i tom prilikom istakla da joj je majka pružila svu ljubav, ali da joj je kroz detinjstvo falio otac.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - pričala je Teodora.

Bile su same i jake
Bile su same i jakefoto: Instagram printscreen/teodorabjelica

Ona je govorila o tome koliko se njena majka borila da joj ništa ne fali.

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih - govorila je glumica i dodala:

Ona je govorila o tome koliko se njena majka borila
Ona je govorila o tome koliko se njena majka borila foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miroslav Lazanski nije prihvatio Teodoru

- Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: "Što gledate u moju majku?", a imala sam samo pet godina. I da je htela, od mene nije mogla da ima nekog ili da se uda. Nikada nije dovela partnera u kuću. Sećam se da me je jednom pitala: "Hoćeš li da ti rodim brata ili sestru?", a ja sam kao iz topa odgovorila: "Nipošto!". Nije mogla od mene ni u kupatilo da ode, koliko sam bila vezana za nju.

Bonus video:

01:41

Kaboklo posle pobede nad Baskonijom

(Espreso/blic/Ivana Bradanji/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.