BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN OPASNA JE FACA U AMERICI! O NJEMU NIKO NIŠTA NE ZNA: Razveli se posle 7 godina BRAKA
Marija Karan, Foto: Printscreen youtube

zanimljivo

BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN OPASNA JE FACA U AMERICI! O NJEMU NIKO NIŠTA NE ZNA: Razveli se posle 7 godina BRAKA

Venčali se u Los Anđelesu, razveli se nakon 7 godina

Objavljeno:

Glumica Marija Karan već neko vreme uživa sa Markom Gvozdenovićem, inače, sinom nekadašnjeg ministra Branimira Gvozdenovića, a kako prenose domaći mediji, on ju je zaprosio dok su zajedno boravili u Crnoj Gori.

Marija, inače, iza sebe ima brak sa Džoelom Lubinom sa kojim ima sina Marka Lea.

Početkom februara 2021. godine Marija Karan zvanično se razvela od supruga Džoela Lubina, nakon sedam godina zajedničkog života.

1 / 6 Foto: Instagram/marakaran

Da su i nakon bračnog rastanka ostali u dobrim odnosima, glumica nekada pokazuje na društvenim mrežama.

- Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka - rekao je izvor.

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu.

Kako su komšije nedavno otkrile, njoj bivši muž plaća veliku alimentaciju.

- Ranije sam je češće viđala, u poslednje vreme retko. Mislim da je boravila neko vreme u Americi. Ne ulazim u to koliko troši i kako zarađuje, verujem i da njen bivši suprug plaća visoku alimentaciju, ali ono što mi smeta jeste što sam je viđala često, kako da kažem da ne zvuči bez veze, ali u stanju koje ne priliči jednoj majci. Malo mi deluje neodgovorno takvo ponašanje, naročito još kada sam čitala o nasilju koje je preživela od momka - rekla je gospođa iz njenog komšiluka.

Inače, glumica i njen sin Leo donedavno su živeli u iznajmljenom stanu, a kako prenose domaći mediji oni su se preselili u luksuzni penthaus na Dorćolu, koji im je navodno kupio američki producent.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.