POLUDELA OBOŽAVATELJKA! Polila benzinom automobil Ljube Perućice i zapalila ga, pevač ŠOKIRAN!
Foto: Dragana Udovičić

izbegnuta tragedija

POLUDELA OBOŽAVATELJKA! Polila benzinom automobil Ljube Perućice i zapalila ga, pevač ŠOKIRAN!

Popularni mladi pevač Ljuba Perućica važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni
Objavljeno:

On ima armiju obožavateljki, a pojedine mu putem društvenih mreža često izjavljuju ljubav i šalju ljubavne poruke.

foto: Printscreen

Pojedine Ljubine obožavateljke veoma su nasrtljive, a jedna od njih je uradila i nešto što je kažnjivo zakonom. Ona je, naime, mladom pevaču zapalila automobil pre izvesnog vremena, zbog čega je on bio prinuđen da kupi novi. Kako je ostao bez auta, sada je kupio luksuzni ćetvorotočkaš marke ''audi'' , a vrednost ovog vozila procenjuje se na oko 30.000 evra.

Razlog za njen postupak je taj što devojka nije mogla da podnese činjenicu da joj Perućica ne odgovara na provokativne poruke i fotografije.

foto: Printskrin/RTV Pink

- Incident se dogodio pre nekoliko nedelja kada je Ljuba vraćajući se sa jednog snimanja parkirao automobil u blizini kafića u koji je seo da sa prijateljem da popije kafu. Dok su oni pili kafu, jedna Ljubina obožavateljka koja ga mesecima proganja na Fejsbuku i neprestano mu šalje svoje polugole fotografije i nepristojne poruke, prišla je njegovom automobilu i polila ga benzinom i zapalila. Na svu sreću, Perućica i njegov prijatelj nisu bili ni u blizini automobila kada se to dogodilo i izbednuta je tragedija. Vatrogasci su veoma brzo stigli, a Ljuba i njegov prijatelj su gasili požar čime su stigli, međutim, od auta ništa nije ostalo - rekao je dobro obavešteni izvor blizak pevaču i dodao:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.