EVO KAKO JE IZGLEDALA SVADBA JELISAVETE I TEODOSIĆA: Pevale VELIKE ZVEZDE, a jedan detalj NIKOME NIJE PROMAKAO
Foto: Starsport©, © ATA Images

ovo je bilo

EVO KAKO JE IZGLEDALA SVADBA JELISAVETE I TEODOSIĆA: Pevale VELIKE ZVEZDE, a jedan detalj NIKOME NIJE PROMAKAO

Par se venčao pre sedam godina i u braku su dobili dvoje dece

Objavljeno:

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin nakon četiri meseca veze te godine izgovorili su sudbonosno „da“ u jednom beogradskom restoranu.

U mladoženjinom stanu orio se hit „Ja bez tebe ne mogu da živim“, uz koji se glumičin bivši dečko često veseli u seriji „Ubice mog oca“.

Obezbeđenje na venčanju bilo je slično kao i pre tri godine na Svetom Stefanu, kada se oženio Novak Đoković. Teo je angažovao pedesetak telohranitelja, koji čak ni mladinoj sestri nisu dozvolili da uđe u objekat dok im nije pokazala pozivnicu. Slavlje je krenulo od ranog jutra u beogradskom naselju Žarkovo, u domu porodice Teodosić. Prvo je stigao košarkašev rođeni brat Jovan s posluženjem, a onda i rođaci iz Valjeva, prijatelji i muzičari.

Njih dvoje su se venčali pred matičarem u restoranu, a mlada je uzela muževljevo prezime Teodosić! Po želji mladenaca, goste su zabavljali Bane Mojićević i Leksington bend, a zapevala je i Aleksandra Prijović, koja je tada na venčanje došla s dečkom, Teovim prijateljem i svojim izabranikom Filipom Živojinovićem. Specijalno za mladence tom prilikom otpevala je hit „Za nas kasno je“, ali je odbila da uzme bakšiš!

Od poznatih na svadbu su bili glumci Boda Ninković, Tamara Dragičević s mužem Petrom Benčinom, Dragan Petrović Pele, Nina Janković... Tada je zbog venčanja iz Moskve je doputovao i glumac Miloš Biković, i to sa tadašnjom devojkom devojkom, Ruskinjom Aglajom Tarasovom. Pravo iz Kragujevca sa festivala na skuteru je na svadbu stigao Viktor Savić. Tu su bili i sportisti Vladimir Štimac, Marko Kešelj, kao i kum Marko Pantelić.

Sada se pojavila vest o razvodu poznatog para, a ova informacija mnoge je začudila.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.