BOGATA PROLEĆNA ŠEMA NA KURIR TELEVIZIJI! Novi formati, poznata TV lica i još bolji informativni i zabavni program
Uspeh naše televizije rezultat je snage brenda Kurir, Foto: Kurir

KVALITETAN PROGRAMSKI SADRŽAJ

BOGATA PROLEĆNA ŠEMA NA KURIR TELEVIZIJI! Novi formati, poznata TV lica i još bolji informativni i zabavni program

Pored novih formata, važan deo programa ostaju popularne informativne i zabavne emisije, kao i bogat filmski i serijski sadržaj po kom je Kurir televizija prepoznatljiva

Objavljeno: 11:38h

U novu prolećnu šemu Kurir televizija ulazi s još bogatijim i raznovrsnijim programom! Fokus će biti na dva nova originalna formata - "Ni pet ni šest" s Jovanom Grgurević i "Sa Žikom po Srbiji" sa Žikom Nikolićem, ali važan deo programa ostaju prepoznatljivi informativni formati, zabavne emisije za sve generacije i bogat filmski i serijski sadržaj. Za samo tri godine emitovanja Kurir televizija uspela je da se pozicionira kao najgledanija kablovska televizija na mrežama na kojima je dostupna, a u poslednje vreme neretko je najgledanija kablovska televizija u Srbiji u kategoriji svih gledalaca. Uspeh naše televizije rezultat je snage brenda Kurir, prepoznatljivog po kvalitetnom sadržaju koji odgovara na potrebe gledalaca, činjenice da svakog radnog dana proizvedemo više od 10 sati originalnog programa, s najboljim informativnim i mnogo zabavnog porodičnog sadržaja, kao i omiljenim serijskim i filmskim ostvarenjima. Osluškujući potrebe naše publike, u novu prolećnu šemu ulazimo s dva nova, veoma dinamična formata. "Ni pet ni šest" s Jovanom Grgurević je emisija koja ne zna za granicu između gledalaca i gostiju, uvažava svaki problem, svaki uspeh, ali i odgovornost, dok se ne nađe rešenje, dok će autorska emisija Žike Nikolića "Sa Žikom po Srbiji" učiniti svaki vikend još zabavnijim, a tokom skoro sat vremena, koliko traje nova emisija na Kurir televiziji, gledaoci će imati prilike da upoznaju mnoga skrivena blaga naše zemlje. Pored novih formata, važan deo programa ostaju popularne informativne i zabavne emisije, kao i bogat filmski i serijski sadržaj po kom je Kurir televizija prepoznatljiva.

Kurir televizija
foto: Kurir

Gledajte novu emisiju "Ni pet ni šest" s Jovanom Grgurević radnim danima u 16.15! Jovana Grgurević, dugogodišnja voditeljka i urednica na nacionalnoj televiziji, nedavno se pridružila timu vrhunskih profesionalaca Kurir televizije, a od ovog proleća svakog radnog dana, počevši od 18. marta, u terminu od 16.15 gledaoci će moći da je prate u novom formatu Kurir televizije "Ni pet ni šest". U svom dobro poznatom maniru, Jovana će obrađivati razne društvene teme, davati odgovore na mnoga aktuelna pitanja i pokušati da reši nedoumice i probleme običnog čoveka. Emisija "Ni pet ni šest" pruža dnevnu dozu realnosti bez kompromisa, ne nameće teme, već su teme iskrene i stvarne, bez senzacija i s pravim herojima. Pokušavajući da odgonetne i reši sve probleme s kojima se svakodnevno susreće običan čovek i prenese ih u studio, ugostiće najrazličitije goste, ne samo po zanimanju već i po načinu života. Gledajte novu emisiju "Ni pet ni šest" s Jovanom Grgurević radnim danima u 16.15 samo na Kurir televiziji!

Kurir televizija
foto: Kurir

"Sa Žikom po Srbiji" - nova autorska emisija Žike Nikolića U nizu noviteta koje donosi nova prolećna šema Kurir televizije, očekuje nas još jedan, koji će obradovati sve ljubitelje jedinstvenih i dinamičnih formata. Ovog proleća na Kurir televiziji gledaoci će imati priliku da prate i novu autorsku emisiju Živorada Nikolića, tj. Žike Šarenice, jednog od najprepoznatljivijih TV lica. Nova emisija "Sa Žikom po Srbiji" emitovaće se na Kurir televiziji svake nedelje u 15 časova počevši od 24. marta. Ovo je zabavna emisija koja je namenjena ljubiteljima putopisa, istorije i tradicije. Svake nedelje domaćin emisije Žika Nikolić će za sve one koji žele da upoznaju najrazličitije predele Srbije, ljude, istoriju i kulturu donositi najlepše priče iz naše zemlje, ali ih i motivisati da krenu njegovim stopama i posete najrazličitija mesta i ponovo se približe svojim korenima. Tokom skoro sat vremena, koliko traje nova emisija na Kurir televiziji, gledaoci će upoznati mnoga skrivena blaga naše zemlje, ljude koji su započeli neke nove priče na zaboravljenim ognjištima, ali i da uživaju u prelepim predelima, pričama i svemu što naša zemlja nudi - u zanimljivoj istoriji, kulturi, tradiciji, muzici, poeziji, hrani, banjama, prirodi... Ne propustite od 24. marta svake nedelje od 15 časova samo na Kurir televiziji novu emisiju "Sa Žikom po Srbiji"!

Kurir televizija
foto: Kurir

INFORMATIVNI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE Pažljivo odabrani sadržaj, koji daje osvrt na sva aktuelna dešavanja u Srbiji, regionu i svetu, nastavlja da se plasira u informativnim emisijama Kurir televizije. Pored "Centralnog dnevnika", koji se emituje radnim danima i vikendom u 17.55 u trajanju od čak sat vremena, na Kurir televiziji se emituju i "Popodnevni dnevnik" radnim danima i vikendom u 15.55, kao i "Večernji dnevnik" radnim danima u 21.40.

Kurir televizija
foto: Kurir

Takođe, od 7.55 na svakih sat vremena u pet minuta do punog sata i ubuduće ćete imati priliku da pratite "Brze vesti", najgledaniji kratki pregled najvažnijih informacija, od ove jeseni još unapređeniji. Radnim danima kroz dnevnike će vas voditi Zoran Mihajlović, Nikola Topalović, Bojana Drašković i Slaviša Veselinović, a vikendom Nataša Đuričić i Ana Mićović. O najnovijim informacijama pet minuta pre svih izveštavaće Dejan Drakulić, Nataša Đuričić i Ana Mićović.

Kurir televizija
foto: Kurir

Još detaljnije i posvećenije kroz aktuelna dešavanja u Srbiji, regionu i inostranstvu vodiće vas radnim danima od sedam časova voditeljka Olja Lazarević, dok će svakog petka voditeljsko kormilo "Redakcije" preuzeti urednica jutarnjeg programa Snežana Petrović.

Kurir televizija
foto: Kurir

Urednice i voditeljke emisije "Usijanje" Silvija Slamnig i Jelena Pejović najavljuju još jače i dinamičnije debate sa zanimljivim gostima u novom terminu, radnim danima od 19 časova.

Kurir televizija
foto: Kurir

U novoj sezoni emisije "Crveni karton" urednik i voditelj Svetislav Basara obećava intrigantniji izbor tema i gostiju, a emisija će se emitovati u novom terminu subotom u ponoć.

Kurir televizija
foto: Kurir

Voditeljka i urednica emisije "Crna hronika" nastavlja da otkriva priče ljudi sa obe strane zakona iza kojih se kriju intrige, privilegije i borba za život svake nedelje u novom terminu od 23.30!

ZABAVNI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE Svakog radnog dana u novom terminu od 12 časova u "Pulsu Srbije" očekuju vas još aktuelnije teme, informacije o najvažnijim događajima, ekskluzivni gosti i priče iz cele Srbije. Zanimljive priče o našoj zemlji, istoriji i tradiciji očekuju vas u emisiji "Kojekude po Srbiji" nedeljom u 10.30.

Kurir televizija
foto: Kurir

Sinonim za dobru zabavu ostaje šou-program "Pusti brigu", koji donosi neverovatne priče iz naroda, zanimljive goste i sjajnu zabavu, a u novoj, prolećnoj šemi emitovaće se nedeljom od 16.10.

Kurir televizija
foto: Kurir

Neobične porodične priče, sjajni specijaliteti i zanimljivi kulinarski izazovi očekuju vas u najpoznatijem kulinarskom takmičenju "Majke i snajke", koji će se emitovati radnim danima u 11 i u 22 časa i subotom u 14 časova.

Kurir televizija
foto: Kurir

Svake nedelje u osam časova na Kurir televiziji pred vama nastavljaju da se razvijaju brze trake najnovijih vesti iz auto-industrije, testiranja vozila - dvotočkaša i četvorotočkaša, planetarnih ekskluziva i svega što automobilski svet može da ponudi u emisiji "Auto TV".

Kurir televizija
foto: Kurir

"dIVAN SHOW" - ekskluzivni gosti, najnovija dešavanja i uzbudljive teme o poznatima Ekskluzivni gosti, najnovija dešavanja i uzbudljive teme o poznatima sastavni su deo i nove sezone emisije "dIvan show", koja će se emitovati u novom terminu, subotom u 16.10. Kroz dvočasovni program, pored autora i voditelja emisije Ivana Gajića, vodiće vas i Milica Stanimirović, koja bez premca otkriva intrigantne i zanimljive teme o poznatima, Maša Kostić, kojoj ne promiče nijedno dešavanje u gradu, kao i Marija Vitez, koja svojim modnim savetima i komentarima o poznatima daje posebnu draž.

Kurir televizija
foto: Kurir

"STARS" - i ovog proleća zavirite u privatnost i intimu poznatih ličnosti! Naša Jelena Kovačević i ovog proleća biće vaš vodič kroz intrigantni svet domaćeg i svetskog šou-biznisa. Aktuelne teme, bombastične izjave, ko je s kim zaratio, ko se popreko pogledao na crvenom tepihu, a ko se pomirio, saznaćete među prvima ako pratite Kurir televiziju. Uvek smo u srcu dešavanja i ništa ne može da nam promakne, a naša šarmantna voditeljka potrudiće se da vam prenese najzanimljivije momente iz života zvezda. Gledajte "Stars" svakog radnog dana u 15.40 samo na Kurir televiziji!

Kurir televizija
foto: Kurir

NOVA SEZONA OMILJENOG PORODIČNOG KVIZA "MOZAIK" Za sve ljubitelje kvizova Kurir televizija je pripremila novu sezonu popularnog kviza "Mozaik". Kroz takmičenje će vas voditi, kao i dosad, dobro poznato TV lice Danijela Pantić, koja je najavila nova pravila. U novom, sedmom ciklusu takmičenja igre su ostale iste, uz male korekcije, a takmičare očekuju i vredne nagrade. Prva dva mesta donose novčane nagrade - prvo mesto 300.000 dinara, a drugo 100.000. Prva tri mesta dobijaju i putovanje u neki od evropskih gradova i letovanje, a svaki takmičar u kvizu koji bude imao dve ili više pobeda dobiće vaučer u iznosu od 12.000 dinara za kupovinu uređaja i kozmetički set. Uzbudljiv i dinamičan kviz "Mozaik" možete da pratite na Kurir televiziji u novom terminu radnim danima u 18.35.

Kurir televizija
foto: Kurir

JOŠ BOGATIJI FILMSKI I SERIJSKI PROGRAM Važan deo programa Kurir televizije od prvog dana čini bogat filmski i serijski sadržaj. I ovog proleća Kurir televizija nastavlja da neguje raznovrsnost u ponudi, te gledaoce i dalje očekuju omiljene serije u dobro poznatim slotovima "Serije koje smo voleli" u 10, "Porodične serije" u 20.45, "Serije u 3" u 15 i "Serije" u 23 časova. Pored bogatog serijskog programa, Kurir televizija će nastaviti da obezbeđuje sjajna filmska ostvarenja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:40:41

DIVAN SHOW S02E23

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.