NE PROPUSTITE NOVU EMISIJU "SA ŽIKOM PO SRBIJI" ! Od 24. marta samo na Kurir televiziji
Foto: KURIR

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE NOVU EMISIJU "SA ŽIKOM PO SRBIJI" ! Od 24. marta samo na Kurir televiziji

Kroz skoro sat vremena, koliko traje nova emisija na Kurir televiziji, gledaoci će upoznati mnoga skrivena blaga naše zemlje

Objavljeno:

U nizu noviteta koje donosi nova prolećna šema Kurir televizije, očekuje nas još jedan koji će obradovati sve ljubitelje jedinstvenih i dinamičnih formata. Ovog proleća na Kurir televiziji gledaoci će imati priliku da prate i novu autorsku emisiju Živorada Nikolića, tj. Žike Šarenice, jednog od najprepoznatljivijih TV lica.

Nova emisija "Sa Žikom po Srbiji" emitovaće se na Kurir televiziji svake nedelje u 15 časova, počevši od 24. marta. Ovo je zabavna emisija koja je namenjena ljubiteljima putopisa, istorije i tradicije. Svake nedelje domaćin emisije Žika Nikolić za sve one koji žele da upoznaju najrazličitije predele Srbije, ljude, istoriju i kulturu donosiće najlepše priče iz naše zemlje, ali ih i motivisati da krenu njegovim stopama i posete najrazličitija mesta i ponovo se približe svojim korenima.
Kroz skoro sat vremena, koliko traje nova emisija na Kurir televiziji, gledaoci će upoznati mnoga skrivena blaga naše zemlje, ljude koji su započeli neke nove priče na zaboravljenim ognjištima, ali i da uživaju u prelepim predelima, pričama i svemu što naša zemlja nudi - u zanimljivoj istoriji, kulturi, tradiciji, muzici, poeziji, hrani, banjama, prirodi...
Sa Žikom po Srbiji
foto: KURIR

Novu autorsku emisiju poznatog voditelja Žike Nikolića, kao i mnoge druge emisije informativnog i zabavnog karaktera Kurir televizije možete pratiti na kanalu 9 na platformama IRIS, SUPERNOVA i m:SAT TV.

Bonus video:

01:20

ŽIKA NIKOLIĆ ODAO TAJNU O NOVCU: Ovo je za sve mlade ljudi koji zarađuju! Zlatni savet pokojnog Tijanić: Ovu grešku SVI prave!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.