NAŠA PEVAČICA UHVATULA DEČKA U PREVARI, A ONDA JE USLEDILA NEVEROVATNA STVAR: Rešila sve da PRIZNA, svi u NEVERICI
Kaja Ostojić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

NAŠA PEVAČICA UHVATULA DEČKA U PREVARI, A ONDA JE USLEDILA NEVEROVATNA STVAR: Rešila sve da PRIZNA, svi u NEVERICI

"Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost." rekla je Kaja

Objavljeno:

Pevačica Kaja Ostojić retko u javnosti govori o svom privatnom životu, a sada je napravila presedan.

Javnosti je poznato da je Kaja prvi put u brak stupila sa svega 19 godina, a pevačica je sada otkrila da se u ovim godinama ne bi ponovo upuštala u bračne vode.

- Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila dete. Nikolina je našto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost. Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram... Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim - rekla je Kaja, pa dodala:

- Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponela - ispirčala je Kaja, pa otkrila kako je dečka uhvatila u neverstvu.

- Zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška - danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, sam se dopisivala sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto - zaključila je pevačica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.