DANAS JE POZNATI GLUMAC, A NEKADA PRODAVAO LUBENICE I BIO KONDUKTER: Evo šta je radio u životu, ISKRENO sve rekao
Glumac, Foto: prentscreen/instagram/damnjanovski_

malo ko je znao

DANAS JE POZNATI GLUMAC, A NEKADA PRODAVAO LUBENICE I BIO KONDUKTER: Evo šta je radio u životu, ISKRENO sve rekao

Damnjanović je jednom prilikom izneo detalje koje je većina nije znala

Objavljeno:

Predrag Damnjanović godinama je prisutan na glumačkoj sceni, a pre nego je zakoračio na "daske koje život znače" bavio se raznoraznim poslovima.

Peđa je jednom prilikom priznao da njegovu radnu biografiju krase mnogi poslovi, a kada je govorio o tome, izazvao je gormoglasan smeh.

- Nekad sam radio u autobusu, bio sam kondukter, ceopao karte, pre toga sam prodavao lubenice, a vidite me danas, valjam školjke. Dakle, ljudi, sve je moguće, svaki san je ostvariv. Važna je samo jaka volja, upornost, odgovornost i lako ćete doći do cilja. Ljudi, ja sam Peđa Damnjanović, koji valja školjke, a oni i dalje voze autobuse - napisao je glumac jednom prilikom na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Peđa Damnjanović važi za porodičnog čoveka i ima troje dece. Ono što je svakako zanimljivo su imena dece, a Peđa je jednom prilikom za "Blic" ispričao da njihova ćerka jedina u Srbiji nosi ime Tinja

Tinja inače ima osam godina, a krenula je tatinim stopama i bavi se glumom.Osim Tinje, Peđa i ljubica imaju i ćerku Hanu, kao i sina Olega.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.