EMISIJA KOJA SE NE PROPUŠTA! Goga, Kaća Grujić i Vuk Mob napravili sjajan šou kod Ivana Gajića
Foto: kurir

NAJNOVIJE

EMISIJA KOJA SE NE PROPUŠTA! Goga, Kaća Grujić i Vuk Mob napravili sjajan šou kod Ivana Gajića

Ova sjajna trojka složila se i oko obrađivanja pesama, pa su tako opleli po muzičarima koji naplaćuju prerade

Objavljeno:

Ove subote od 15 časova na Kurir televiziji očekuje vas sjajna zabava uz goste Ivana Gajića! Urednik i voditelj emisije „dIvan show“ ugostio je Katarinu Grujić, Gogu Sekulić i Vuka Moba koji su bili sjajno raspoloženi, pa tako nije postojalo ni zabranjenih tema i pitanja, a desila su se i neka ekskluzivna priznanja, o kojima muzičari do sada nisu pričali.

Ova sjajna trojka složila se i oko obrađivanja pesama, pa su tako opleli po muzičarima koji naplaćuju prerade, ali i njihovim kolegama koji su protiv presnimavanja pesama. Goga, Kaća i Vuk su se sjajno snašli i u igricama koje im je Ivan priredio tako da je bilo smeha dosuza.

U drugom delu emisije Gajiću i gostima se u emisiju priključila i urednica Espreso portala Milica Stanimirović koja je muzičarima prezntovala šta se najviše na internetu istražuje o njima i šta publiku interesuje.

Onda je na red došla Maša Kostić koja je i ove nedelje smislila sjajan izazov u okviru svoje rubrike „Mašin izazov“, da bi za sam kraj celu priču dodatno upotpunila Marija Vitez, dizajnerka i stilista koja je ocenjivala modne stilove javnih ličnosti, pa je proglasila najbolje i najgore obučenu zvezdu.

Ne propustie "dIvan show" danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:42:17

DIVAN SHOW S02E24

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.