KO BI REKAO DA NATAŠA MARKOVIĆ OVAKO ŽIVI? Ne voli da SLAVI ROĐENDAN, ali će jedan ipak ZAUVEK PAMTITI
Glumica, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImage

malo ko zna

KO BI REKAO DA NATAŠA MARKOVIĆ OVAKO ŽIVI? Ne voli da SLAVI ROĐENDAN, ali će jedan ipak ZAUVEK PAMTITI

Markovićeva uglavnom ne govori mnogo o svom privatnom životu

Objavljeno:

Glumica Nataša Marković nikada nije krila da koliko voli svoj posao, toliko uživa u putovanjima na egzotične destinacije. Od poslednjeg intervjua, koji je dala za Hello pre tri godine, obišla je neke nove zemlje, ali i ostvarila zapažene uloge.

- Posetila sam Filipine i Obalu Slonovače. Sarađivala sam sa nekim kreativnim i pametnim ljudima. Ipak, nisam vična podvlačenju crte na taj način. Trudim se da budem najbolja verzija sebe – iskrena je.

Od ove nedelje gledamo je u bioskopima, u akcionom trileru "Poslednji strelac".

Publika je gledala u mnogim poznatim filmovima i serijama
Publika je gledala u mnogim poznatim filmovima i serijamafoto: Printscreen Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

- Zanimljivo mi je bilo da igram introvertnu ženu, ipak jaku i svoju. I taj tanani odnos sa odličnim glumcem kakav je Nenad Jezdić. Uvek se radujem mom dragom klasiću Milošu Timotijeviću, kao i Mikiju Krstoviću koga jako poštujem i cenim. Prvi put sam radila sa rediteljem Darkom Nikolićem i koleginicom Aleksandrom Belošević.

O iskustvu igranja u predstavi Beogradskog dramskog pozorišta, "Božanstvenoj komediji", koja traje šest sati, Nataša Marković kaže:

- Predstavu je režirao najveći pozorišni reditelj, Nemac Frank Kastrorf. Velika je privilegija da beogradska publika to može da vidi.

Pozorišna publika je u prilici Natašu da gleda u teatru
Pozorišna publika je u prilici Natašu da gleda u teatrufoto: prentscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

To je eksperimentalno pozorište u kome on kombinuje i televiziju kao medij. Svakako jedinstveno pozorišno iskustvo, i za nas i za publiku. Postoje fanovi ovog reditelja koji dolaze iz Nemačke da gledaju svaku njegovu predstavu, gde god da režira. Sa nekima od njih smo se sreli.

Natašu 15. marta u "Madlenijanumu" očekuje premijera mjuzikla "Company", u režiji Nebojše Bradića, pa u šali konstatujemo da je u novu godinu ušla ne samo radno, već i razigrano i raspevano.

- Tema je za i protiv braka. Britko, inteligentno napisano, fantastična muzika. Mjuzikl kakav beogradska publika zaslužuje.

Šarmantna umetnica svojevremeno je priznala da ne slavi rođendane. Od tog stava nije odustala ni u 2024. godini.

Mnogi misle da je njen život toliko uzbudljiv da može da se snimi film
Mnogi misle da je njen život toliko uzbudljiv da može da se snimi filmfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Poslednji rođendan, 21. januara, dočekala sam u Obali slonovače. Tog dana smo se preko Istanbula vraćali u Beograd, tako da sam rođendan obeležila na tri kontinenta. Važniji mi je bio 18. sestričinin rođendan. Bila je odlična žurka.

- Ni u mlađim danima nisam bila euforična što se tiče rođendana. Jednom sam ga čak zaboravila, pa me je sestra bliznakinja podsetila. Sa datumima, generalno, nisam na ti. Nekad slavim rođendane, nekad ne. Češće ne nego da. Uglavnom mi se dešavalo da tog dana igram predstave.

"Vikipedija", već u prvoj rečenici, navodi da glumica Nataša Marković ima sestru bliznakinju i brata koji je monah. Da li je razmišljala da jednog dana svoj život pretoči u neki interesantan filmski scenario?

Glumica je istakla da svoj rođendan retko kada slavi
Glumica je istakla da svoj rođendan retko kada slavifoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Mislim da je važno da ljudi pronađu sebe i da žive svoj pun potencijal kroz razne sfere života. Ni jednu ne treba zanemarivati. Rekla bih da je svako od nas troje našao sebe i svoj put i da živimo ispunjene živote - ističe Nataša.

- Smatram da kroz svaku ulogu koju igramo doživljavamo deo vlastitog životnog iskustva. Što se scenarija tiče, privlači me ta ideja. Međutim, da bi sve bilo kvalitetno, potrebno je ozbiljno vreme, koje za sada nemam.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello/Eva Čubrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.