UROŠ KRIJE DEVOJKU KAO ZMIJA NOGE! ONA JE FITNES INSTRUKTORKA IZ AMSTERDAMA: Šuška se da su 2 godine ZAJEDNO
Uroš Živković, Foto: Insatgram printscreen/zivkovicuros

LJUBAV CVETA!

UROŠ KRIJE DEVOJKU KAO ZMIJA NOGE! ONA JE FITNES INSTRUKTORKA IZ AMSTERDAMA: Šuška se da su 2 godine ZAJEDNO

U emotivnom odnosu su dve godine, a evo zašto je krije!

Objavljeno:

Uroš Živković skoro dve godine uživa u ljubavi s Jovanom, koja već duže vreme živi u Amsterdamu, gde radi kao fitnes instruktor.

Pevač od javnosti krije da je zauzet, ali njegovi najbliži prijatelji i saradnici znaju da je srećan u ljubavi. Izvor Kurira kaže da njih dvoje ne žele da se sazna za njihovu vezu jer Jovana nema nameru da postane javna ličnost.

- Uroševa veza je idilična, sjajno funkcioniše s devojkom. Daljina im ne predstavlja problem, pa ona često dolazi u Beograd, a i on se trudi da ide kod nje kad god mu to obaveze zbog nastupa dozvole. Zajedno idu i na odmore, nedavno su bili u Tajlandu, što se može videti na njihovim profilima na društvenim mrežama. Nisu objavljivali zajedničke fotografije, ali je svako na svom profilu postavljao fotke sa istih lokacija. I dalje ne žele da izazivaju pažnju kao par - kaže izvor i objašnjava kako se rodila ljubav između Uroša i Jovane.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Grand Online

- Upoznali su se preko društvenih mreža. Ona razume kako njegov posao funkcioniše, ali ne želi da bude deo toga. Želi da ostane anonimna i on to poštuje. Zbog toga Uroš na pitanje novinara da li ima devojku uvek daje negativan odgovor i napominje da trenutno nema vremena za vezu - završava izvor.

Uroš Živković u vezi sa fitnes instruktorkom?
Uroš Živković u vezi sa fitnes instruktorkom?foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Uroš, koji je na estradu kročio u takmičenju "Zvezde Granda", bio je u vezi s pevačicom Aleksandrom Mladenović.

Nakon raskida više od godinu dana je bio sa izvesnom Katarinom, a za njihovu vezu se saznalo tek kad je on njihovu fotografiju posle nekog vremena objavio na Instagramu.

Uroš i Aleksandra su takođe bili u emotivnoj vezi
Uroš i Aleksandra su takođe bili u emotivnoj vezifoto: Print Screen Youtube/ Grand Magazin Tv Grand

Bonus video:

05:40

Uroš, Ljuba Perućica i Katarina stigli na svadbu Đanijevog sina

(Espreso/Kurir/Marko Jović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.