MAJKO MILA, OVO KOŠTA BOGA OCA! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST BRENINE JAHTE: Samo MILIONERI mogu da PRIUŠTE
Lepa Brena, Foto: instagram/lepabrenaa

luskuz!

MAJKO MILA, OVO KOŠTA BOGA OCA! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST BRENINE JAHTE: Samo MILIONERI mogu da PRIUŠTE

Zavirite u unutrašnjost Brenine jahte od šest miliona evra!

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena uživa u luksuznom životu sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, a svako leto provode na jahti koja košta šest miliona evra.

Brena i Boba uživaju u čarima luksuznog života, koji je ispunjen brojnim putovanjima. Poznati par koristi svaku priliku da obilazi različite destinacije, a kada dođe leto, to rade ploveći uz primorje na svojoj jahti.

Poznati par često ugosti i svoje prijatelje, a jednom je Brena pozvala svoju prijateljicu, Mirjanu Antonović, koja je iskoristila priliku da napravi fotografije svakog kutka.

1 / 5 Foto: Facebook printscreen/Mirjana Antonović

Jahta poseduje šest spavaćih soba, a jedna od njih ima čak i svoje kupatilo.

Da su Brena i Boba vodili računa o svakoj sitnici govore i brendirani peškiri koji su u nijansi pločica.

Naravno, tu je i velika dnevna soba, mermerni sto kao i ogroman televizor, ali i detalji u boji zlata koji daju toplu atmosferu.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu za "Blic".

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso/Blic/Informer/D.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.